Νέα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Αγίου Δημητρίου
Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου (διά του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας – ΟΠΚΑΠ), το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αγίου Δημητρίου, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και κατάθεση αίτησης συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από 4-12-2019 και ώρες: 8:00 – 16:00.
Αγίου Δημητρίου 55, 3ος όροφος
Τηλ.: 2132007713
Email: [email protected]

Δείτε όλα τα μαθήματα εδώ: https://dad.gr/wp-content/uploads/2019/12/kdbm_3-12-2019.pdf

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου: https://dad.gr/nea-tmimata-toy-kentroy-dia-vioy-mathisis-k…/

Για πληροφορίες και κατάθεση αίτησης συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης καθημερινά και ώρες: 8:00 – 16:00.
Αγίου Δημητρίου 55, 3ος όροφος
Τηλ.: 2132007713
Email: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.