Nέα Σμύρνη: “Η Συμβολή των Ελλήνων Ευεργετών της Διασποράς στην Ανάπτυξη της χώρας”




Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης, εκδήλωση για την ανάδειξη του διαχρονικού έργου των Ελλήνων ευεργετών της διασποράς και τη συμβολή τους στην οικονομική, κοινωνική και εκπαιδευτική ανάπτυξη της Ελλάδας.

Η εκδήλωση ήταν μία πρωτοβουλία του Τμήματος AHEPA Παλαιού Φαλήρου Phalereus HJ-38 και της Εστίας Νέας Σμύρνης και τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας AHEPA Ελλάδας D-25. Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Πρύτανις του Παντείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια Ισμήνη Κριάρη και ο Χρίστος Λαδιάς, πρώην καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο ομογενής Γερουσιαστής ΗΠΑ & μέλος της ΑΗΕΡΑ κ. Leonidas Raptakis, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο ομογενής πολιτικός από τον Καναδά κ. Gerry Sklavounos, ο Μέγας Άρχων Λογοθέτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Σπυρίδων Καμαλάκης, o Αντικυβερνήτης ΑΗΕΡΑ Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο Πρόεδρος της Εστίας Νέας Σμύρνης κ. Ιωάννης Παπαδάτος, ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA Παλαιού Φαλήρου Phalereus HJ-38 Αργύρης Τσουνάκης και μέλη της AHEPA και παρακολούθησε με ενθουσιασμό πλήθος κόσμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.