Μεθυσμένος άνδρας πέθανε στο αστυνομικό τμήμα περιμένοντας το ΕΚΑΒ




Μια συγκλονιστική ιστορία που οδήγησε στον θάνατο ενός 45χρονου άνδρα, που περίμενε για δύο ώρες ασθενοφόρο, διαδραματίστηκε το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα της Παιανίας. Ο άτυχος άνδρας ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες μεθυσμένος και υπέκυψε από άγνωστη ακόμη αιτία.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι της οδού Μεσολογγίου, στα Γλυκά Νερά, ενημέρωσαν την Άμεση Δράση ότι μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο βρισκόταν ένας άνδρας σε κακή κατάσταση.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος ήταν σε κατάσταση μέθης και τον μετάφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα της Παιανίας, στις τρεις μετά το μεσημέρι, στο πλαίσιο της «προστατευτικής φύλαξης» που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας κάλεσε το ΕΚΑΒ διότι ο 45χρονος ήταν σε άσχημη κατάσταση, όμως ασθενοφόρο δεν είχε εμφανιστεί μέχρι και τις τέσσερις παρά δέκα, όποτε οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να βρουν τον σφυγμό του και κάλεσαν εκ νέου το ΕΚΑΒ.

Τελικά ασθενοφόρο πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Παιανίας στις πέντε παρά πέντε, και οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος ήταν νεκρός. Τώρα γίνεται η σχετική προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κάτοικος Γέρακα και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πως βρέθηκε με το αυτοκίνητό του στο συγκεκριμένο σημείο και σε αυτή την κατάσταση.

Πηγή: astinomiko.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.