Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρηκτών στο Κορωπί (EIKONEΣ)
Στη σύλληψη τεσσάρων κακοποιών, Ρομά, οι οποίοι αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα που τους έκαναν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προκειμένου να γίνε έλεγχος στο όχημα, προχώρησαν αστυνομικοί στο Κορωπί.

Το όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις αθίγγανοι θεωρήθηκε ύποπτο, διότι είχε προηγηθεί διάρρηξη στην περιοχή. Οι επιβαίνοντες όχι μόνο δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα και ξεκίνησε καταδίωξη στους δρόμους του Κορωπίου.

Οι κακοποιοί έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή άλλων διερχόμενων οδηγών, και μάλιστα προκάλεσαν καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων.

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών, προς αεροδρόμιο στο Κορωπί, καραμπόλα με 5 άλλα αυτοκίνητα, ένας αθώος οδηγός τραυματίας… και συλλήψεις των 5 ΡΟΜΑ που προσπαθούσαν να διαφύγουν

Gepostet von Βάιος Σύρρος am Freitag, 20. Dezember 2019

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την καραμπόλα, ένας εκ των κακοποιών προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης με ταξί, ενώ οι άλλοι τρεις Ρομά έτρεξαν μέσα στα χωράφια.

Και οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. νοτιοανατολικής Αττικής.

Η τροχαία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Αεροδρομίου – Κορωπίου στο ρεύμα προς Κορωπί στο ύψος της οδού Αγίων Αναργύρων.

Πηγή: lawandorder.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.