Επιτέλους! Βρέθηκε λύση και ξεκινούν άμεσα τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας, στον Άλιμο




Μετά από ένα χρόνο, ο δήμος Αλίμου θα αποκτήσει δημοτική συγκοινωνία και οι κάτοικοι θα μπορούν να μετακινούνται δωρεάν, στις δυο λεωφορειακές γραμμές που έχουν σχεδιαστεί και θα ανακοινωθούν σύντομα. Ο δήμος έχει αγοράσει λεωφορεία τύπου Midi-bus, για τα οποία όμως δεν υπήρχαν οδηγοί, αφού δεν επαρκούν οι μόνιμοι υπάλληλοι, oδηγοί, του δήμου.

Και επειδή ο νόμος δεν προβλέπει την πρόσληψη μονίμων οδηγών, με πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, θα μπορούν οι δήμοι να συνάπτουν συμβάσεις με ιδιώτες οι οποίοι θα τους παραχωρούν οδηγούς. Με λίγα λόγια οι δήμοι θα πληρώνουν από το ταμείο τους για να εξυπηρετούνται οι πολίτες, αφού ο ΟΑΣΑ, δηλαδή το ίδιο το κράτος αδυνατεί να προσθέσει λεωφορεία για να μετακινούνται οι άνθρωποι που πηγαίνουν στις δουλειές τους.

Το δημοτικό συμβούλιο Αλίμου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την ανάθεση σε ιδιώτη της υπηρεσίας και στις αρχές του 2020 αναμένεται να βγουν στους δρόμους τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, διευκρίνισε ότι θα υπάρχει συνεχής παρακολούθηση, ώστε τα δρομολόγια να εκτελούνται με απόλυτη ασφάλεια.

Πατήστε εδώ για να δείτε την τεχνική έκθεση που αφορά στην επικαιροποίηση των διαδρομών της Δημοτικής Συγκοινωνίας, σύμφωνα με την εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.