Τον σκότωσε στο ξύλο γιατί πίστευε ότι ήταν ο εραστής της γυναίκας του




Ένα άγριο έγκλημα, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16.11.2019) συγκλονίζει την Ιθάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 40χρονο, διότι πίστευε πως ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Όλα έγιναν σε ένα ξενοδοχείο, στην Ιθάκη. Οι δύο άνδρες είχαν καβγά, όμως η κατάσταση πήρε ανεξέλεγκτη τροπή. Ο 54χρονος τον χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει!
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η 42χρονη γυναίκα του, η οποία ήταν παρούσα στο άγριο έγκλημα, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στο θύμα και στη συνέχεια έφυγε, γιατί νόμιζε ότι κοιμόταν. Το μεσημέρι της Κυριακής (17.11.2019), τον βρήκε νεκρό. Τότε, ειδοποίησε τις Αρχές, αλλά και το οικείο Κέντρο Υγείας, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον 40χρονο.
Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

Πηγή: newsit.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στην Ιθάκη

“Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης, υπόθεση θανατηφόρου σωματικής βλάβης σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού στην Ιθάκη.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης, σε βάρος 54χρονου ημεδαπού και 42χρονης αλλοδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (17-11-2019) τις μεσημβρινές ώρες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος, χθες (16.11.2019) το μεσημέρι, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 40χρονο, παρουσία της 42χρονης, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 42χρονη αλλοδαπή, βρήκε νεκρό τον 40χρονο, σήμερα (17.11.2019) το μεσημέρι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιθάκη και ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας.

Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.