Συμπλοκή στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης – Ο ιερέας χτύπησε τον δήμαρχο




Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης καθώς η δημοτική αρχή επενέβη για τη διακοπή της συνέχισης των οικοδομικών εργασιών στην αυθαίρετη κατασκευή γύρω από το εκκλησάκι.

Ο ιερέας επιτέθηκε στο δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους οι οποίοι είχαν σπεύσει στο σημείο για να σταματήσουν τις εργασίες, χτυπώντας τους μαζί με δύο νεαρούς άντρες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις αστυνομίας με τον δήμαρχο να ζητά την σύλληψη των δραστών, να καταθέτει μήνυση και να ζητά την άμεση παύση όλων των εργασιών.

Προκλητική ήταν η στάση του ιερέα ο οποίος πέρα από τα χτυπήματα προέβη σε λεκτική επίθεση κατηγορώντας όλους τους αιρετούς που βρέθηκαν στο σημείο και κάνοντας τους έντονη πολιτική κριτική.

Προκλητική Στάση Από Τον Ιερέα

Προκλητικότητατη ήταν η στάση του Ιερέα, ο οποίος πέρα από τη σωματική επίθεση, προπηλακισε λεκτικά στους αιρετούς που βρέθηκαν στο σημείο. Ο ιερέας αποκαλούσε«Προδότη του Βαλασόπουλου» τον Δήμαρχο Ηλιουπολης, ενώ λεκτικές επιθέσεις έκανε τόσο προς τον αντιδήμαρχο Ηλιουπολης Αποστολή Στασινόπουλο τον οποίο φώναζε «Ρουβικωνα», όσο και προς τον Χρηστο Κοκοτινη, τον οποίο «διαβεβαίωνε» πως τα ποσοστά του θα «γκρεμιστούν» στις επόμενες εκλογές.

Δασαρχης: «Δεν Υπάρχει Νόμιμη Άδεια»

Κατηγορηματική ήταν η δήλωση του Δασάρχη στο ilioupolinews.gr, πως δεν υπάρχει καμία νόμιμη άδεια για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον προφήτη Ηλία.

Ηδη, προ μηνός, ο Δήμος είχε σφραγίσει την κεντρική είσοδο του λόφου για να αποτρέψει την άνοδο παντός οχήματος στο εκκλησάκι, ενώ ήδη υπάρχει εντολής παύσης εργασιών από το Δασαρχείο.

Μετά τις προσαγωγές, διεξήχθησαν ανακρίσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιουπολης, και όλοι οι εμπλεκόμενοι αφέθησαν ελεύθεροι, ωστόσο θα ακολουθήσουν εκατερωθεν μηνύσεις από την πλευρά του Δημάρχου και του Ιερέα.

Μπορειτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση, εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.