Σύγχρονο μηχάνημα κοπής κλαδιών σε ψηλά δέντρα, χρησιμοποιεί ο δήμος Γλυφάδας (VIDEO)
Για τα πολύ ψηλά δέντρα και την φροντίδα τους η δουλειά πρέπει να γίνεται σωστά και οι εργαζόμενοι να μην κινδυνεύουν στο παραμικρό. Ο δήμος Γλυφάδας, πλέον χρησιμοποιεί νέο, σύγχρονο μηχάνημα κοπής κλαδιών σε ψηλά δέντρα, που κάνει απίστευτα γρήγορα και αποτελεσματικά την εργασία και δεν κινδυνεύει κανένας εργαζόμενος.

“Με αυτές τις αρχές προχωράμε αταλάντευτα σε κάθε μας προσπάθεια” λέει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου

“Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα για να κοπούν κλαδιά σε ύψος 8 ή και 10 και 15 μέτρων, έπρεπε κάποιος να ανέβει στο ανυψωτικό μηχάνημα και να δουλεύει για ώρες, κόβοντας κομμάτι κομμάτι τα κλαδιά, με υψηλή προφανώς επικινδυνότητα.

Με απλά λόγια, για να “περιποιηθούμε” ένα δέντρο με τον παραδοσιακό τρόπο χρειαζόταν ακόμα και μία ολόκληρη ημέρα, ενώ τώρα το κάνουμε σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς να κινδυνεύσει κανείς.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον συνεργάτη του δήμου μας Στάθη Σπίνο και την ομάδα του για την εξαιρετική προσπάθεια στον τομέα αυτό.

Επειδή ο καιρός χαλάει και τα κλαδιά στα ψηλά δέντρα είναι επικίνδυνα για την ασφάλεια όλων, παρακαλούμε μην διστάζετε να κάνετε όπου χρειάζεται αιτήματα κοπής είτε στο Fix My City είτε στο πενταψήφιο του Δήμου μας 15464″.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.