Σκληρή κριτική του Αλέξη Κοιμήση στον Παναγιώτη Σωτηρόπουλο




Γράφει ο Αλέξης Κοιμήσης/ignomisou.gr *

Σωτηρόπουλε, άντε στο καλό

Βρωμάνε και ζέχνουν τα 3Β εδώ και καιρό και δεν έχω σκοπό να καθίσω άλλο να ανέχομαι, και εγώ και όσοι άλλοι πληρώσαμε για να μένουμε στη Βούλα και τη Βουλιαγμένη, την ανικανότητα, την αδιαφορία και την απραξία ορισμένων που νομίζουν ότι εκείνοι θα δίνουν τα παραγγέλματα και εμείς θα βαράμε προσοχή. Φτάνει πια αγαπητέ Σωτηρόπουλε, η εποχή που ζούσες δοξασμένες στιγμές έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, οι κάτοικοι της περιοχής ούτε θέλουν να σε βλέπουν ούτε και να ακούν για ‘σένα. Το όνομά σου έχει πλέον ταυτιστεί με τη βρωμιά που επικρατεί στον δήμο μας και με τις τραμπούκικες πρακτικές σου.

Είσαι πια 80 χρονών, γέρος – για να τα λέμε με το όνομά τους – και δεν μπορείς να ανταποκριθείς στα καθήκοντα του Υπεύθυνου Καθαριότητας. Μπορεί εσύ να το παίζεις τζόβενο φορώντας τη στολή της Πολιτικής Προστασίας, να κόβεις βόλτες με το Πυροσβεστικό όχημα και να κάνεις πως καθαρίζεις με μάνικες τα πεζοδρόμια αλλά στην πραγματικότητα δεν έχεις ιδέα τι μπόχα επικρατεί στις συνοικίες. Ή μάλλον ξέρεις γιατί σε έχουμε κάνει κοινωνό του προβλήματος αλλά φαίνεται εσύ δεν δίνεις δεκάρα για τους απλούς δημότες παρά μόνο για τους εφοπλιστές και όσα βλέπει η πεθερά γύρω από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Τους σάπιους τενεκέδες πεσμένους στα πεζοδρόμια εδώ και 3-4 μήνες δεν τους βλέπεις ε; Λογικό, τα προβλήματα όρασης σε αυτή την ηλικία είναι μεγάλος μπελάς, γι’ αυτό και εμείς σε παροτρύνουμε να τα παρατήσεις. Άδειασε μας τη γωνιά, να έρθει ένας μορφωμένος, νέος άνθρωπος, με καινούριες ιδέες και management, γιατί εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σε ανεχόμαστε. Δεν λέω, έχεις ένα έντιμο παρελθόν, το οποίο τιμούμε αλλά είσαι πια ξεπερασμένος. Πρέπει εμείς να πληρώνουμε τα βιώματά σου για να σουλατσάρεις πέρα δώθε νομίζοντας ότι πολεμάς ακόμα τους Άγγλους στην Κύπρο;

Μόνο έξω από τα γραφεία της ναυτιλιακής του Μαρτίνου, όπου παρκάρουν άναρχα εκατοντάδες αυτοκίνητα και γεμίζει σκουπίδια, εκεί ξέρεις να κάνεις τη δουλειά σου. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε πλέμπα, νομίζεις, με το λιγοστό ενεργό μυαλουδάκι που σου έχει απομείνει. Πρέπει, όμως, να ξέρεις ότι έχουμε ήδη αρχίσει να δημιουργούμε μια ομάδα που θα αναλάβει δράση για την καθαριότητα του δήμου μας και κάθε εβδομάδα θα δημοσιεύουμε και από εδώ φωτογραφίες όσων λέμε περί βρωμιάς και περί των έργων σου. Θα είμαστε απέναντί σου μέχρι να λάμψουν τα 3Β ή μέχρι να βγεις επιτέλους σε σύνταξη. Αρκετά σε δοξάσαμε, άντε στο καλό.

Και δυστυχώς για ‘σένα, όλοι σε βλέπουν σαν μια αστεία καρικατούρα, έναν γεράκο που του έχουν μείνει συμπλέγματα από το παρελθόν και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ανακατεύεται σε όλα και να τραμπουκίζει την περιοχή. Αντί να οργανώνεις τα συνεργεία καθαρισμού να αδειάσουν κανέναν σκουπιδοτενεκέ, ξοδεύεις τη βενζίνη των Ελλήνων φορολογούμενων και γυρνάς όλη μέρα σαν τον τρελό του χωριού με το Πυροσβεστικό. Δακτυλοδειχτούμενος από όλους, με τα απωθημένα από τότε που ήσουν εθελοντής να ξεχειλίζουν και να παρασέρνουν και εμάς μαζί.

Βρε παππούλη Τζον Γουέιν, συντάχθηκες πρώτα με τον Μάντεση, μετά με τον Κασιδόκωστα, έπειτα με τον Πανά και όταν κατάλαβες ότι τελειώνει και ο Πανάς πήγες με τον Κωνσταντέλο. Αλλά επειδή ο Κωνσταντέλλος έχει βάλει πλώρη για μεγαλύτερες θέσεις καθώς δεν του φτάνει το δημαρχιλίκι, έχει αφήσει εσένα σαν alter ego του ακόμα και σκάει πλάκα μαζί σου χωρίς να ξέρεις ότι από πίσω σου όλοι γελάνε. Ούτε την υπογραφή σου δεν ξέρεις να βάζεις, παρά μόνο να βρίζεις και να τρομοκρατείς τον κοσμάκη λες και σου χρωστάμε και από πάνω. Όσον αφορά όμως το παρελθόν σου και τι ρόλο έπαιξες όλα αυτά τα χρόνια, με ποιους συμμάχησες και ποιους πρόδωσες, να είσαι σίγουρος ότι εμείς θα σε αποκαλύψουμε.

Καταλαβαίνω, βέβαια, ότι στα 80 είναι λογικό να παθαίνουμε όλοι μας άνια και αλτσχάιμερ αλλά δεν πρέπει να την πληρώσουμε εμείς που κοντεύουμε να πεθάνουμε μες τη βρώμα για να ικανοποιείς εσύ τους μύθους σου. Πήγαινε να πιεις κανένα ζεστό χαμομηλάκι στον καναπέ του σπιτιού σου, έρχονται και τα κρύα όπου να ‘ναι, και άσε μας να ζήσουμε με μια υποτυπώδη έστω καθαριότητα, χωρίς μύγες και άλλα ζωντανά που ξεφυτρώνουν από τους σάπιους κάδους σκουπιδιών. Διάβασα, μάλιστα, χτες για έναν χώρο-χωματερή που πάτε να κάνετε δίπλα στο νεκροταφείο της Βουλιαγμένης και μου σηκώθηκε η τρίχα. Δεν έχετε τον θεό σας, πραγματικά. Η βλακεία και η ασχετοσύνη σας με ξεπερνά.

Και φυσικά, αγαπητέ Σωτηρόπουλε, δεν γράφω τίποτα χωρίς να έχω ψάξει πρώτα. Ρε μπαγάσα, η άποψη μου για σένα γίνεται όλο και χειρότερη με αποδείξεις. Λίγα σου έσουρα τόση ώρα! Μιλάμε είσαι μεγάλος θεατρίνος, ε; Παραιτήθηκες, βλέπω, στις 23 Ιανουαρίου διαμαρτυρόμενος για τη θέση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο ονοματολογικό των Σκοπίων; Έστειλες επιστολή στην οποία έγραφες ότι «εάν επικρατήσουν οι επιλήσμονες βουλευτές τότε ακόμη και η δημόσια εκτέλεσή τους θα είναι χάρη γι’ αυτούς» και «φωτιά και τσεκούρι στους προδότες του γένους μας»; Άρα καλά σε λέμε τραμπούκο και γραφικό. Και φυσικά ο δήμαρχος δεν έκανε δεκτή την παραίτησή σου και σε τρώμε ακόμα στη μάπα εμείς.

Και θα σε πάω ακόμα μερικά χρόνια πίσω, το 2012, που ως δημοτικός σύμβουλος τότε είχες απειλήσει υπαλλήλους του Δήμου ότι θα τους… τραβήξεις τα αυτιά γιατί κάποιοι δεν υπάκουαν στις εντολές σου. Και νόμιζα ότι τα έχεις χαμένα πια λόγω ηλικίας αλλά αντιλαμβάνομαι ότι αυτή είναι η φύση σου τελικά. Μαθαίνω, μάλιστα, και για θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε εσένα και τον τότε υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Βούλας που έχει αφήσει εποχή. Του είχες πει – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – “αει στο διάολο ρε κωλόπαιδο εγώ κάνω κουμάντο εδώ”; Είσαι τελείως γελοίος, τελικά.

Δήμαρχε, ήρθε η ώρα να διώξεις αυτό το γερασμένο ανθρωπάκι. Ας πάει σπιτάκι του να βλέπει τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες από το δοξασμένο παρελθόν του και να χαίρεται μόνος του. Δεν αξίζει στον δήμο μας τέτοια κατάντια την ώρα που άλλοι δήμοι με λιγότερους πόρους και προσωπικό αστράφτουν από καθαριότητα. Άντε στην ευχή, Σωτηρόπουλε, μας κούρασες.

Ο Αλέξης Κοιμήσης, προέρχεται αμιγώς από τον τουριστικό χώρο, έχοντας υπηρετήσει την ελληνική τουριστική βιομηχανία από πολλές διευθυντικές θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει σπουδάσει Hotel Management στην Αγγλία και έχει ζήσει πολλά χρόνια στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στη βρετανική πρωτεύουσα, έχει υπάρξει Διευθυντικό Στέλεχος στα Ξενοδοχεία Grosvenor House Hotel και Cumberland Hotel, καθώς και σε μεγάλες εταιρίες όπως η Grand Metropolitan Hotel και η Trust House Forties, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό Τουρισμό και ως Διευθυντής ΕΟΤ Αγγλίας.

Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ στο διάστημα που κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή στην ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, η Εταιρία ήταν κερδοφόρα και εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Υπήρξε συνεργάτης του Γ. Α. Μαγκάκη και μιλάει τέσσερις γλώσσες, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Γενικός Διευθυντής σε μεγάλες Ξενοδοχειακές Αλυσίδες στην Ελλάδα.

Δείτε την απάντηση του είναι Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Παναγιώτη Σωτηρόπουλου, στον Αλέξη Κοιμήση, για τη σκληρή κριτική που του έκανε:

Αγαπητε φιλε τι να απαντησεις σε εναν ΚΟΙΜΗΣΗ? ? ο φουκαρας θα θεωρουσε τιμη του κατι τετοιο….δεν τον γνωριζω. και ούτε επιθυμώ…ως όμως πληροφορήθηκα από τα πολλά τηλεφωνήματα των γειτόνων του το άτομο είχε μετατρέψει την γειτονιά του σε καραγκιοζομπερντε….επιτου σκεφθήκαμε το σημείο και με παρουσία κατοίκων της περιοχής μας υπέδειξαν τις ( δημιουργίες ) του ταλαίπωρου σε Δημοτικό χώρο που είχε καταλάβει αυθαίρετα
τον αναζητήσαμε μα δεν τον βρήκαμε ..αφαιρεσαμε λοιπόν όλα τα παρανόμως τοποθετηθεντα και προσβαλοντα την αισθητική των ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ του αυθαίρετα και σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ αφού πρώτα ενημερωσαμε τον Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομιας και αφαίρεσαμε τους ρύπους του…κάποια στιγμή έλαβα τηλεφώνημα του και αφού με εξύβρισε προχωρησε σε απειλές του τύπου..Σωτηροπουλος γι αυτό που μου έκανες θα το πληρώσεις ακριβά …θα σε περάσω γενναίες δεκα τέσσερις στο f.b.για να με θυμάσαι.εγβ αυτό που θα κάνω είν αι να θέσω στην διαθέσει των ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ μας φωτογραφίες που ελήφθησαν από το σημείο και τίθενται υπό την κρίση σας

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Σκληρή κριτική του Αλέξη Κοιμήση στον Παναγιώτη Σωτηρόπουλο

  • 28/11/2019 at 6:21 μμ
    Permalink

    Μπορεί να έχουμε ελευθερία έκφρασης, αλλά δε νομίζω ότι επιτρέπεται σε κανέναν, ακόμα περισσότερο σε έναν μορφωμένο, να μιλάει με τόσο προσβλητικά λόγια για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι γνωστό τοις πάσι, ότι έχει προσφέρει πάρα πολλά στο δήμο και όχι μόνο. Λυπάμαι για τον κ. Κοιμηση, αλλά το μόνο που φαίνεται από τα λεγόμενα του είναι η εμπάθεια του απέναντι στον κ. Σωτηροπουλο. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, αλλά τα έργα αποδεικνύουν καθημερινά ποιος είναι ο κ. Σωτηρόπουλος.

    Απαντήστε
  • 28/11/2019 at 9:52 μμ
    Permalink

    Κ. Κοιμηση εκτιθεστε ανεπανόρθωτα με την κακία που επιδεικνύετε.
    Δεν επιτρέπεται ένας άνθρωπος της ηλικίας σας, να εκφράζεται τόσο υποτιμητικά για έναν άνθρωπο ηλικιωμένο μεν, που βάζει κάτω δε, πολλούς νεώτερους του. Δεν είστε δα και κανένα παιδαρελι! Ντροπή!

    Απαντήστε
  • 29/11/2019 at 11:17 μμ
    Permalink

    Ο Κοιμήσης (σκέτο, χωρίς το κύριος) υπό την επήρεια του διαρκούς ύπνου στον οποίο προφανώς βρίσκεται, δεν αντιλήφθηκε το σπουδαίο έργο που προσφέρει σε όλους μας ο κύριος Σωτηρόπουλος. Δεν είδε τους αγώνες απέναντι στις φωτιές και τις πλημμύρες του Παναγιώτη Σωτηρόπουλου. Δεν αντιλήφθηκε την καλοσύνη και την φιλανθρωπία αυτού του υπεράνθρωπου που ακόμη και τώρα -στα ογδόντα του- πιάνει την πέτρα και την στύβει. Ούτε κατάλαβε ότι όσα κάνει ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος για μας τους δημότες τα κάνει αφιλοκερδώς. Και όπως φαίνεται δεν του μίλησε κανείς του Κοιμήση (αφού κοιμόταν) για την ηρωική ζωή του Παναγιώτη Σωτηρόπουλου από τότε νεαρός αξιωματικός στην Κύπρο μέχρι σήμερα. Ίσως πρέπει να πλένουμε το στόμα μας πριν μιλήσουμε για τον Παναγιώτη Σωτηρόπουλο. Συνέχισε τον ύπνο του αδίκου Κοιμήση και μην φτύνεις χολή χωρίς λόγο.

    Απαντήστε
  • 30/11/2019 at 10:42 πμ
    Permalink

    Ρε τράβα από εδώ αγαπητέ μου κύριε Κοίμηση . Έχετε το θράσος να μιλάτε εσείς για πράξεις περί καθαριοτητας ενώ το μόνο που έχετε κάνει είναι να μαζέψετε το μιξομαντηλο σας από το τραπεζάκι της έπαυλης σας . Με ποιο δικαίωμα ή μάλλον με ποια τσίπα πηγαίνετε και γραφετε αυτά τα γελοία πράγματα για τον κύριο Σωτηρόπουλο; Φαντάζομαι ότι όλα αυτά είναι λόγια απο ζήλεια και κακία ή μάλλον επειδή γερασατε και τα έχετε χαμένα ( που πρέπει να είστε κοντά στα 90- 95) . Για αυτό λοιπόν σας λυπάμαι ή μάλλον σε λυπάμαι γιατί δεν αξίζει σε εναν άνθρωπο με τέτοιο χαρακτήρα να του μιλαμε στον πληθυντικό. Άρα σε λυπάμαι. Λυπάμαι εσένα και τους υπόλοιπους ανθρώπους που έχουν δεχτεί κάποια πλύση εγκεφάλου ίσως και κάθονται και σε ανέχονται

    Απαντήστε
  • 30/11/2019 at 2:03 μμ
    Permalink

    Ειλικρινά ντρέπομαι για τα λόγια που διάβασα, ντρέπομαι που υπάρχουν άνθρωποι που έχουν άποψη δίχως πλήρη επίγνωση. Κύριε Κοίμηση , αν και νομίζω ότι το “κύριος” δεν ειστε άξιος να το έχετε μπροστά από το όνομα σας, αυτορεζιλευεστε , και δείχνετε ότι απλά δεν έχετε ιδέα ποιος είναι ο κύριος Σωτηρόπουλος , του οποίου τα έργα δεν τα φτάνετε ούτε στο ελάχιστο. Δείχνετε πόσο λίγος ειστε, και αποδεικνύετε την πλήρη έλλειψη επιπέδου και αξιοπρέπειας, που σας διακατέχει. Είναι στενάχωρο να βλέπεις ανθρώπους που αγωνίζονται και παλεύουν για τα κοινά , να χρειάζεται να ασχολούνται και με τις μικρότητες σας. Απευθύνεστε σε έναν ΗΡΩΑ λες και είναι κατώτερος σας, ενώ εσείς ο ίδιος δεν αποτελείτε ούτε μια τρίχα των όρχεων του. Σας λυπάμαι. Οι πραξεις του Κυρίου Π. Σωτηροπούλου , έχουν κάνει τον Δήμο μας να αποτελεί πρότυπο όλων των άλλων . Και δεν χρειάζεται ούτε εμένα ούτε κανένα άλλο για να “φανεί”. Ο κύριος Σωτηρόπουλος μιλάει με πράξεις, όχι με λόγια. Και είστε τόσο αξιοθρηνητος, που όχι απλά δεν αναγνωρίζετε τα έργα αυτού του ανθρώπου , αλλά τον προσβαλλετε δημοσίως. Ξέρω ότι τα λεγόμενά μου, είναι αντίστοιχα του επιπέδου σας και ίσως να χάνεται έτσι λίγη από την βαρύτητα τους , αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι αφιέρωσα χρόνο για τις μικρότητες σας, είναι πολύ για “ανθρωπους” σαν εσάς. Είναι κρίμα ένας άνθρωπος της ηλικίας σας να αυτορεζιλευεται με τέτοιον τροπο δημοσίως. Είστε για λυπηση.

    Απαντήστε
  • 01/12/2019 at 10:15 μμ
    Permalink

    Η μάχη με την βλακεία έχει χαθεί.
    Ας αφήσουμε στην άκρη τον συναισθηματισμό του κειμένου , ο οποίος ξεκάθαρα σκιαγραφεί ένα (πολύ) ύποπτο μίσος απέναντι στο πρόσωπο του κου Σωτηροπούλου. Ας μην ασχοληθούμε με την σαφή επιλογή του κυρίου (λέμε τώρα..) Κοίμηση , να στοχοποιήσει τον κύριο Παναγιώτη Σωτηρόπουλο αντί τον φορέα καθαριότητας του δήμου, και ας μην κάνουμε καν λόγο για το απαράδεκτο ύφος του κειμενου- αρθρου- επιστολή διαμαρτυρίας (φαίνεται ότι ούτε ο ίδιος ο συντάκτης δεν ξέρει τι είναι) , το οποίο είναι γεμάτο με ύβρεις.
    1- Το κείμενο ξεκινά σαν μια διαμαρτυρία για την “έλλειψη καθαριότητας ” στο 3Β, και καταλήγει σε δημόσια κατακραυγή ενός επιφανούς προσώπου. Αυτομάτως λοιπόν το κείμενο χάνει τον στόχο του (κάτι που δεν θα γινόταν αν ο Κοίμησης -γιατι κύριος δεν ειναι- όντως ενδιαφερόταν για την καθαριότητα) η πολύ απλά όλο το άρθρο αποτελεί πρόσχημα , για να χτυπήσει και να αμαυρώσει το όνομα του Κου Σωτηροπούλου , για ιδιοτελής σκοπούς.
    2- Βρίσκω οξύμωρο το γεγονός ότι οι περισσότερες προσβολές κατά του Κου Σωτηροπούλου βασίζονται στην ηλικία του, οι οποιες προέρχονται από κάποιον αντίστοιχου γήρατος. Θέλει απίστευτο ταλέντο να χρησιμοποιείς επιχειρήματα τα οποία αυτοαναιρουνται… Συγχαρητήρια!!!
    3- Η υπόλοιπη επιχειρηματολογία επίσης “μπαζει”, καθώς αποτελείται από άσχετες με το αντικείμενο επιθέσεις στο πρόσωπο του Κου Σωτηροπούλου, που έχουν σκοπό απλά να διασύρουν την κοινή γνώμη. Αβάσιμες κατηγορίες του τύπου “όλοι γελάνε πίσω από την πλάτη σου” δεν αξίζει καν να μπω στον κόπο να αναφέρω πόσο αβάσιμες είναι.
    4- Ο “αρθρογράφος”, μάλλον δεν έχει βγει ποτέ από το 3Β , καθώς ο κος Σωτηρόπουλος, ούτε βόλτες κάνει με το πυροσβεστικό όχημα , ούτε νομίζει ότι πλένει δρόμους , και ούτε τραμπουκιζει κόσμο. Έτσι, για την ιστορία, να αναφερθεί , ότι ο κος Σωτηρόπουλος , βοήθησε ριζικά την αναδάσωση του Υμηττού, έχοντας φυτέψει εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες ) δέντρα στο βουνό, είναι υπεύθυνος για το άνοιγμα των μπαρών που οδηγούν στο βουνό κάθε αυγή , και για το κλείσιμο αυτών το βράδυ, είναι υπεύθυνος για την τοποθέτηση ποικίλων δοχείων με νερό για την άμεση πυρόσβεση εστιών πυρκαγιάς , σε περίπτωση φωτιάς. Έχει τοποθετήσει παγκάκια, για τους πεζοπόρους και έχει διανοίξει δρόμους για την άμεση επέμβαση πυροσβεστικών οχημάτων στο βουνό. Έχει οργανώσει μια πολιτιστική συντροφιά και διοργανώνει ταξίδια στα οποία υπερήλικες σαν τον αρθρογράφο μπορούν να μετεχουν με το ελάχιστο αντίτιμο που απαιτείται για την μεταφορά τους και την εστίαση τους , δίχως να μπαίνει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη του κου Σωτηροπούλου. Ο κύριος Σωτηροπουλος ΚΑΘΕ πρωί (περίπου 4-5 το χάραμα), αν και σχεδόν 80 χρόνων , πλένει δρόμους, πλένει πλατείες , κλαδεύει δέντρα και είναι μπροστά από όλους σε κάθε προσπάθεια καλοπισμου του δήμου μας. Και όλα αυτά ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, και δεν είναι καν όλα όσα έχει κανει για τον δήμο μας .
    Θα μπορούσε κάλλιστα να πίνει τον καφέ του και να χαίρεται την σύνταξη του ενώ ταυτόχρονα να διαμαρτύρεται για την κατάσταση της χωρας/πόλης/δήμου (όπως ο καημένος ο συντακτης) , αλλά αντί για αυτό επέλεξε να αφιερώσει το υπόλοιπο της ζωής του να αγωνίζεται για την βελτίωση της δικής μας… ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΗΡΩΑΣ. Θα έπρεπε να τον σεβόμαστε όπως του αξίζει.
    Οπότε έχουμε ένα ύποπτο κείμενο το οποίο χάνει τον (υποτιθέμενο) αρχικό του στόχο . Μετατρέπεται σε βούρκο όπου ο Κοίμησης αδειάζει όλα τα κόμπλεξ του και το μίσος του απέναντι σε έναν σύγχρονο αφανή ήρωα . ΚΟΙΜΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ. Είναι κρίμα να ρεζιλευεις τον εαυτό σου δημοσίως, στην ηλικία που είσαι. Αντί να αφήσεις την προπαγάνδα προσπάθησε να μοιάσεις λίγο στον Σωτηρόπουλο. Το 1% των έργων του να κάνεις , και θα θεωρηθεις άξιος. Μέχρι τότε , ούτε να σε φτύσω δεν είσαι άξιος. Αλλά τι να κάνουμε… Είναι πιο εύκολο να μιλάς από το να κάνεις έργα. Ο κύριος Σωτηρόπουλος μιλάει με πράξεις. Ζήτα δημοσίως συγγνώμη από τον κύριο Σωτηρόπουλο , μπας και το σώσεις. Είσαι μικρός… Είσαι λίγος…Είσαι γλοιώδης… Είσαι ανθρωπάκος… Και μην χαιρεσαι, το κείμενο δεν το έγραψα γιατί είχα καμια όρεξη να πω πόσο αναισχυντα υποκριτής είσαι , ούτε για να τονίσω την παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας που σε διακατέχει, αλλά για να σου δείξω πόσο ΜΙΚΡΟΣ είσαι. Που έχεις το θράσος να μιλάς έτσι για τον Κύριο Σωτηρόπουλο. Στο τέλος της ημέρας εσυ είσαι όλη η βρωμιά που υπάρχει μέσα στο 3Β, είτε σαρεσει είτε όχι.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.