Προσοχή! Επικίνδυνο σκυλί κυκλοφορεί στον Άλιμο




KATΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΜΟΥ ΕΩΣ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΊΤΗ (ΠΡΏΗΝ ΚΑΡΦΟΥΡ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΣΚΥΛΙ ΑΣΠΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ , ΤΗΣ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΔΆΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΎΕΤΑΙ ΣΤΟ MEDITERRANEO, ΌΠΟΥ ΥΠΕΒΛΉΘΗ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΉ ΕΠΈΜΒΑΣΗ.

Eleni Tzo/ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ
Κάτοικος περιοχής: Από το μπαλκόνι μου την έβγαλα κ ήταν βράδυ…δεν υπάρχει ευκρίνεια …λευκό λαμπραντορ είναι …
– Περαστικά σας & μη χειρότερα….είναι καλά & οι δύο;;;& το κοριτσάκι σας & το σκυλάκι σας;;;
–  Δυστυχώς το σκυλάκι μας πέθανε και η κόρη μου έχει αγώνα μπροστά της.
 – Τι λέτε τώρα….δηλώνω συγκλονισμένη…δεν υπάρχουν λόγια….
– Τώρα, σοβαρά! Το παιδάκι έβγαλε βόλτα το σκυλάκι του, το αδέσποτο επιτέθηκε, έκοψε το δαχτυλακι του παιδιού, το οποίο χειρουργήθηκε και μιλάνε οι μερικοί για κάτι άσχετο! Επιτέλους! Περαστικά στην κορούλα σας, κυρία μου! 
Πώς θα μπορέσει το κορίτσι να βγει βόλτα μετά από τέτοιο τραυματισμό και το σοκ; Το σκέφτηκε κανείς σας, ε…
Πιθανολογείται ότι είναι αυτό το σκυλί. Εδώ βρίσκεται έξω από την παιδική χαρά απέναντι από την Παναγιτσα
Πρέπει να είναι το ίδιο σκυλί που έκανε επίθεση σε ένα άλλο σκυλί λαμπραντορ πολύ ήρεμο στη γειτονιά μας και το τραυμάτισε καθώς και τον ιδιοκτήτη του άλλου σκυλιού στην προσπάθεια του να τα χωρίσει. Είναι πολύ άγριο και επιθετικό και πράγματι πρέπει να μαζευτεί από το δρόμο γιατί κινδυνευουν τόσο τα σκυλιά που βγαίνουν βόλτα όσο και οι ιδιοκτήτες τους. Έβγαζε αφρούς από το στόμα όπως έλεγαν όσοι ήταν παρόντες. Μήπως υπάρχει περίπτωση να είναι λυσσασμενο??
Η φωτογραφία του σκυλιού δεν είναι σημερινή. Η φίλη την τράβηξε την Πέμπτη που το είδε έξω από την παιδική χαρά, με σκοπό να αναζητήσει ιδιοκτήτη. Το ίδιο βράδυ έγινε το πρώτο περιστατικό που σας ανέφερα και σήμερα (?) το περιστατικό της κοπέλας που έκανε την παραπάνω ανάρτηση. Σίγουρα πρέπει να γίνουν προσπάθειες να εντοπιστεί και με κατάλληλο τρόπο να γίνει η διαχείριση του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.