Nότια προάστια: Πρεμιέρα για τον Σταθμό Εργασίας «AFIS»




Σε λειτουργία είναι πλέον ο Σταθμός Εργασίας «AFIS», ως παράρτημα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ν/Α Αττικής, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής.

Η ανακοίνωση

Η λειτουργία του Πολυλειτουργικού Σταθμού Εργασίας «AFIS» στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής (Υ.Α.Ν/Α.Α.) είναι γεγονός.

Σήμερα Παρασκευή 08/11/2019, πρώτη ημέρα λειτουργίας του συστήματος αυτού και ήδη η διαφορά είναι εμφανής. Η εξοικονόμηση χρόνου για τους συναδέλφους είναι πέρα των τριών (3) ωρών, καθώς αποφεύγεται η μετακίνηση τους προς την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πολλά συγχαρητήρια στην Φυσική και Πολιτική Ηγεσία, στον Διευθυντή της Υ.Α.Ν/Α.Α. καθώς και σε όσους συναδέλφους εργάζονται για την λειτουργία του νέου συστήματος.

Επιτέλους ένα πάγιο αίτημά μας, γίνεται πράξη!

Πρόκειται για ένα γραφείο το οποίο θα συμβάλει θετικά τόσο στην μείωση των ωρών εργασίας των συναδέλφων, αλλά και στην περεταίρω ασφαλή μεταφορά των κρατουμένων καθώς, θα μειωθούν οι μετακινήσεις αυτών, από και προς την Δ.Ε.Ε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.