Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο του Αδαμάντιου Μαντή




Νέα στοιχεία για τον θάνατο του πολίστα, Αδαμάντιου Μαντή φέρνει στο φως αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Οι μαρτυρίες των οδηγών για το θάνατο του πολίστα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο άτυχος πολίστας, ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί και ενώ κινούνταν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.

«Το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και μείωνε ταχύτητα. Άναψα τα αλάρμ, σταμάτησα το όχημα στην αριστερή λωρίδα, γιατί σταμάτησε να λειτουργεί. Ο Αδαμάντιος βγήκε από το αυτοκίνητο και νιώθω ένα δυνατό χτύπημα από πίσω και χάνω τις αισθήσεις μου», δήλωσε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Όταν συνήλθε ο οδηγός δεν είχε καταλάβει ότι ο πολίστας είχε χτυπήσει.

Στροφή 180 μοιρών στο αμάξι μετά τη σύγκρουση

Ο οδηγός του αλλού αυτοκίνητου ισχυρίστηκε ότι έτρεχε το πολύ με 70 χλμ, και είδε το ακινητοποιημένο όχημα στα 100 μετρά. Προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά βρήκε στο πίσω μέρος του Smart, το οποίο πηρέ στροφή 180 μοιρών. Ενώ, αρχικά το αμάξι κοιτούσε προς Γλυφάδα, μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο κοιτούσε προς Πειραιά.

Το μεγάλο θύμα, βεβαίως, σε αυτό το τροχαίο είναι ο άτυχος πολίστας που, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, πέθανε από κακώσεις στο κεφάλι που προκλήθηκαν από χτύπημα και ενώ βρισκόταν εκτός αυτοκίνητου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.