Μπυραρία Dakota στa notia!




Την καλύτερη craft μπύρα στα νότια προάστια, θα τη βρείτε σίγουρα στην Dakota Beer Pub! Όσοι δοκίμασαν τις μπύρες της Dakota Pub τις αποθεώνουν.

Οι άνθρωποι της Dakota Pub είναι περήφανοι για την μπύρα τους. Στα υπόγεια της μπυραρίας, ο ζυθοποιός τους, ανακατεύει για μήνες τα υλικά για να φτιάξει τις μπύρες της Dakota. O ίδιος έχει φτιάξει πολλά καζάνια υγρού χρυσού, για χρόνια ολόκληρα στις καλύτερες μπυραρίες της Πράγας. Οι τσέχικες μπύρες του, είναι απλά μοναδικές!

Οι μπύρες όπως όλοι ξέρουμε, χρειάζονται καλή παρέα, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και το κατάλληλο περιβάλλον! Στην Dakota Beer Pub, θα βρείτε μία ζεστή αίθουσα και χαρούμενους ανθρώπους να περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν! Σας υποσχόμαστε άψογο service! Και αν ο καιρός το επιτρέπει μπορείτε να διαλέξετε τον πετρόχτιστο κήπο! Αυτό βολεύει επίσης τους καπνιστές!

Πάρτε λοιπόν την παρέα σας και δοκιμάστε τους μεζέδες τους. Θα βρείτε εξαιρετικά πιάτα, που φτιάχνει ο νέος chef της Dakota! Και σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές. Εξίσου σημαντικό.

Το νέο μενού της μπυραρίας θα καλύψει κάθε γευστική σας απαίτηση.  Κότσι που λιώνει στο στόμα! Σιγοψήνεται για ώρες στο φούρνο, μαζί με μυρωδικά και μπαχάρια. Γίνεται ζουμερό και τρυφερό μέσα σε μαύρη μπύρα.

Νόστιμες ποικιλίες με ψητά και βραστά χωριάτικα λουκάνικα, σερβιρισμένα με διάφορες σάλτσες για να ολοκληρώνουν τις γεύσεις τους. Απίθανα burgers με καραμελωμένα κρεμμύδια και ζουμερά καλοψημένα μπιφτέκια!

Το καλύτερο σας το φυλάξαμε για το τέλος! Στην μπυραρία Dakota, όλοι εσείς που αποφεύγετε το κρέας, θα βρείτε επίσης και πολλές επιλογές με ψητά λαχανικά, σαλάτες, θαλασσσινά και άλλες αγαπημένες γεύσεις για να συνοδεύσετε τις μπύρες σας!

Dakota Beer Pub : 33η Οδός, αριθμός 13Α, Ελληνικό, 210 – 96.35.416

Πίσω από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, στο σταθμό μετρό Ελληνικό.

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.