Μια ατμόσφαιρα μοναδική στην πλατεία Μακεδονίας, στην Άνω Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα ολοκαίνουργιο, πανέμορφο σιντριβάνι, δεσπόζει στην πλατεία Μακεδονίας, στην Άνω Γλυφάδα, στο πλαίσιο των συνολικών εργασιών ανάπλασης, που εκτείνονται συνολικά σε 14 στρέμματα και σύντομα θα έχουν ολοκληρωθεί στο σύνολό τους.
Αφού σουρουπώσει, μάλιστα, το παιχνίδι με τους χρωματιστούς φωτισμούς και το νερό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μοναδική!

“Από τις πρώτες αντιδράσεις μικρών και μεγάλων αισθανόμαστε ότι το σιντριβάνι θα αποτελέσει ένα νέο ξεχωριστό τοπόσημο για την Άνω Γλυφάδα” λέει ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου

“Τη δε περίοδο των Χριστουγέννων που κοντοζυγώνει, μαζί με το στολισμό που θα προσθέσουμε, το κομμάτι αυτό θα γίνει πραγματικά παραμυθένιο και η περιοχή θα αποκτήσει μια ξεχωριστή, γιορτινή αύρα.

Συνεχίζουμε να ομορφαίνουμε τη ζωή μας με έργα…

ΥΓ. Ελπίζουμε να μην στεναχωρήθηκε κάνεις που αφαιρέσαμε το “αριστούργημα” της φωτογραφίας.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Μια ατμόσφαιρα μοναδική στην πλατεία Μακεδονίας, στην Άνω Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 19/11/2019 at 9:14 μμ
    Permalink

    Παρα πολυ ωραια η πλατεια. Ελπιζω γυρω γυρω να σεβονται τον χωρο οι “ζωοφιλοι”. Εγω ειμαι ζωοφιλη. Γιατι βλεπω παρα πολλους και πολλες να αφηνουν τους σκυλους να κανουν την αναγκη τους. Να φτιαχτει χωρος ψηλα στο βουνο. Οχι σε περιοχη με σπιτια. Θα μυριζει ο χωρος ολο τον χρονο. Και θα κλαιμε τα λεφτα του δημου δηλ. Τα δικα μας. Εχω και φωτογραφια με μια “ζωοφιλη”. Κριμα. Ευχαριστω.

    Απαντήστε
    • 21/11/2019 at 12:35 μμ
      Permalink

      Έχετε περπατήσει ποτέ κατα μήκος του τοίχου του νεκροταφείου? Πιστεύω πως όχι, γιατί εκεί κάνουν την ανάγκη τους όχι τα τετράποδα αλλά τα δίποδα (κυρίως τις Τρίτες με την λαική) πετάνε τα βρωμόχαρτά τους τα φαγητά τους και τα σπασμένα μπουκάλια από μπύρες. Λυπάμαι και εγώ και με ενοχλεί η συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων που δέν συμμορφώνονται στο μάζεμα των ακαθαρσιών!!! Όμως όλοι πληρώνουμε στο δήμο και όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε τη βόλτα με το τετραποδό μας. Δέν είμαστε άρρωστοι όσοι είμαστε φιλόζωοι για να μας πάνε ψηλά στο βουνό!!!!!!!!!!! Τα ζωάκια είναι η οικογένειά μας !!!! Κρίμα και σε σας .Ευχαριστώ.

      Απαντήστε
  • 21/11/2019 at 9:34 μμ
    Permalink

    ΑΣ ΦΤΙΆΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΜΒΩΤΙΔΟΣ ΜΕΤΑΞΎ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΥΜΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΕΝΟΣ ΠΕΥΚΟΥ…ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ! ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.