Η επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO)
Με σύνθημα «Κυρίαρχοι των αιθέρων» και εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου παρά τον άστατο καιρό, πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο η μεγάλη εορταστική αεροπορική επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας για την γιορτή του Προστάτη της, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Ξεκινήσαμε.ΣυνεχίΖουμε την παράδοση!Η Πολεμική Αεροπορία στο Παλαιό Φάληρο!

Gepostet von Γιάννης Φωστηρόπουλος am Sonntag, 10. November 2019

Παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας και του αρχηγού Γ.Ε.Α. Αντιπτεράρχου Γεωργίου Μπλιούμη , οι Έλληνες πιλότοι καθήλωσαν το κοινό για μία περίπου ώρα με τους εντυπωσιακούς ακροβατικούς ελιγμούς τους, συνεχίζοντας την πετυχημένη παράδοση των μεγάλων αεροπορικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Παλαιό Φάληρο.


Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης συναυλία από μουσικό σχήμα και ορχήστρα της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ τα παιδιά και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία εικονικής πτήσης μέσω συσκευών εικονικής πραγματικότητας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως οι Βουλευτές του Νότιου Τομέα Διονύσης Χατζηδάκης, Βασίλης Σπανάκης και Δημήτρης Βαγενάς, η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Δήμητρα Νάνου και ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.


Σε δηλώσεις μετά την εκδήλωση ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαρίστησε «τον Αρχηγό της Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη και το επιτελείο του για την άψογη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή για την διοργάνωση της πετυχημένης εκδήλωσης και δήλωσε ότι και ο ίδιος αλλά και η πόλη θα είναι πάντα φιλόξενοι σε οποιαδήποτε εκδήλωση παρουσιάζει στον κόσμο και την κοινή γνώμη την μεγάλη προσφορά και το έργο της Πολεμικής Αεροπορίας.»

Οι Ταξιάρχες να προστατεύουν την Πολεμική Αεροπορία και αυτή να σκεπάζει με ασφάλεια και ειρήνη την πατρίδα μας…

Gepostet von Γιάννης Φωστηρόπουλος am Sonntag, 10. November 2019

 

 

https://www.facebook.com/fostiropoulos.net/videos/2273793899392628/?__xts__[0]=68.ARA39CTYvAodE9mLqZa70YNSycUitPSa5LrqLm6PVwOKl-_-xluw0aurHKT-JlorS9Wei9_a99wih6aZtWaJbTCdpEbzuF5wuxeF6w8UTP_WLHf87adEJKeV3DOOjLHknMh4F1NBms3pDzhoU1G0TRJtFaf0_qib3tb5kvjB-PSNM2dsKytwPRBtSzRKvT6YA7q5nkrw9DGc3SKySxAEN3H8gXD6N8epIb0U3VB9R6Ro9ymMlhBugm1OGmBJRLQ_yAslOfYcUo_OgZMXIEpPhkmh6KUFBdMMkumFRhpZSVziFB4yu4mHJLfU_hC29KHlDEZil3pkIykXi9Q4eA1RAuIJo22FYUcRJdLCbg&__tn__=-R

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.