Hλιούπολη: Μαχαίρωσε τον πατέρα του ύστερα από άγριο καυγά




Παρ’ ολίγον οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη, με έναν 49χρονο να μαχαιρώνει μετά από άγριο καυγά τον πατέρα του. Ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, με τη σύζυγο του θύματος να τηλεφωνεί έντρομη στην Άμεση Δράση και να φωνάζει «Ελάτε γρήγορα, τον σκότωσε, τον σκότωσε». Στην οικεία της οικογένειας έσπευσε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Ηλιούπολης, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν σε μία λίμνη αίματος τον πατέρα του 49χρονου, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε ο δράστης.

Τόσο το θύμα, όσο και η σύζυγος του υπέδειξαν ως δράστη τον 49χρονο γιο, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στους γύρω δρόμους, όπου εντόπισαν τον 49χρονο και τον οδήγησαν με χειροπέδες στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε τραύματα στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, ενώ έγινε διακομιδή του σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος του άγριου οικογενειακού καυγά που κατέληξε σε μαχαίρωμα.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον αντιπρόσωπο της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α. στην ΠΟΑΣΥ, Χρήστο Χατζησιώμο, ο οποίος μιλώντας στο e-reportaz.gr ανέφερε ότι «χάρη στην ταχύτατη αντίδραση των συναδέλφων του Α.Τ. Ηλιούπολης ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη τάχιστα και το θύμα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Παρά τις ελλείψεις, τα Αστυνομικά Τμήματα της γειτονίας είναι στην πρώτη γραμμή και πάντα δίπλα στον πολίτη. Πολλά συγχαρητήρια για την παραδειγματική δράση των συναδέλφων».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.