Έτσι σκοτώθηκε στην παραλιακή ο πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής (VIDEO)




Τραγικός είναι ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 21 ετών ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής. Το τροχαίο συνέβη επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο νεαρός αθλητής του πόλο, έπαιξε το μεσημέρι με την ομάδα του, τον Ναυτικό όμιλο Χίου και το βράδυ βγήκε βόλτα με έναν συναθλητή και αδελφικό του φίλο. Έδωσαν ραντεβού στο Φάληρο, ο Αδαμάντιος κάθισε στη θέση του συνοδηγού και πήραν την παραλιακή προς Γλυφάδα.

Άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο κι ο οδηγός σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα. Ο πολίστας κατέβηκε για να δει αν υπήρχε κάποια βλάβη. Τότε, διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε τον 21χρονο.

Ο φίλος του καθώς και ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν ελαφρά.

Δείτε το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ:

 

Ο Μαντής στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων. Ήταν μάλιστα ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015, που είχε γίνει στο Μπακού, στο πλαίσιο των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Μετά από αρκετές σεζόν ως αναπληρωματικός σε διάφορες ομάδες, το φετινό καλοκαίρι μεταγράφηκε στη Χίο και καθιερώθηκε ως βασικός. Μάλιστα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη μοναδική ως τώρα νίκη του ΝΟΧ στο πρωτάθλημα, το 9-5 επί του ΠΑΟΚ στις 19/10.

Προπονητής Μαντή: «Ήταν ένα παιδί που μόνο γέλαγε, μόνο, μόνο… ένα παιδί με χαμόγελο»

«Ήταν ένα παιδί που μόνο γέλαγε, μόνο, μόνο… ένα παιδί με χαμόγελο. Και καλός αθλητής ήταν και υποσχόμενος τερματοφύλακας. Ένα παιδί με γέλιο μόνο, καλοδιάθετο παιδί. Ήταν τραγικό αυτό το πράγμα, τραγικό, τραγικό. Ένας κόμπος σε μένα, αλλά εδώ πέρα τώρα, πάντα λέμε, αυτός που φεύγει και η οικογένειά του είναι ο σταυρός» λέει ο προπονητής του, Δημήτρης Κραβαρίτης.

«Φεύγανε 12:00΄ να βγουν να πάνε βόλτα και κάτι ακουγόταν στο αυτοκίνητο μπροστά στη ρόδα, στην πινακίδα; Οδηγούσε το άλλο το παιδί. Σταματήσανε αριστερά εκεί στο ύψος του Καραϊσκάκη, πάνω στη γέφυρα. Αλάρμ, σταματήσανε, κατέβηκε αυτός να κοιτάξει μπροστά, αν είναι η πινακίδα ή κάτι. Κι ένα αυτοκίνητο έπεσε πίσω. Το αυτοκίνητο, ένα smart ήταν, αυτό γύρισε επί τόπου και τον χτύπησε πάνω στην μπάρα, εκεί» είπε ο προπονητής του.

 

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό του ταλαντούχου αθλητή υδατοσφαίρισης Αδαμάντιου Μαντή του Ναυτικού Ομίλου Χίου, σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα.
Μόλις χτες παίζαμε μαζί του στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Β. για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι ασύλληπτο πώς αλλάζει η πραγματικότητα.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Αδαμάντιου.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ για τον πολίστα

Η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του πολίστα, ο οποίος στην καριέρα του είχε αγωνιστεί στην Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, καθώς και σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.
Ήταν μάλιστα ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015, που είχε γίνει στο Μπακού, στο πλαίσιο των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Μετά από αρκετές σεζόν ως αναπληρωματικός σε διάφορες ομάδες, το φετινό καλοκαίρι μεταγράφηκε στη Χίο και καθιερώθηκε ως βασικός. Μάλιστα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη μοναδική ως τώρα νίκη του ΝΟΧ στο πρωτάθλημα, το 9-5 επί του ΠΑΟΚ στις 19/10.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.