Απομακρύνουν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στο Παλαιό Φάληρο

Συγγραφέας
9 Νοεμβρίου, 2019
1 λεπτό διάβασμα

Ξεκίνησε η περισυλλογή των εγκαταλειμμένων οχημάτων, που λόγω της μακράς ακινησίας τους, αποτελούν σημαντική πηγή δημιουργίας απορριμμάτων αλλά και αποβλήτων με σοβαρές επιπτώσεις (σκουριές, λάδια, υγρά φρένων) για το περιβάλλον.
Τα περίπου 300 εγκαταλειμμένα οχήματα καταλαμβάνουν πολύτιμες θέσεις στάθμευσης και συχνά αποτελούν αιτία πρόκλησης ατυχημάτων για διερχόμενους πεζούς και οδηγούς.
Ο Δήμος μέσω του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου υλοποιεί ειδικό πρόγραμμα για την καταγραφή και απόσυρση όλων των εγκαταλειμμένων οχημάτων εντός των ορίων του.
Ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, καλεί τους δημότες να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για αναβάθμιση του περιβάλλοντος αποσύροντας οι ίδιοι τα οχήματά τους ή αναφέροντας τα οχήματα που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα στο 213 20 20 298

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας