Αλαλούμ στα σχολεία του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης
Πολλοί γονείς, βλέποντας σήμερα νωρίς το πρωί, την ανάρτηση του δημάρχου, Γιάννη Κωνσταντάτου, που έλεγε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά στην ώρα τους, πήγαν τα παιδιά τους αλλά τα βρήκαν κλειστά. Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με την οποία τα σχολεία θα άνοιγαν στις 10 το πρωί.

Οι διευθυντές ακολούθησαν την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη, άλλωστε έπαιζε από νωρίς το πρωί σε κανάλια, ραδιόφωνα και ίντερνετ. Όσοι άκουσαν τον δήμαρχο, πήγαν, έφυγαν και ξαναπήγαν με τα νεύρα τους τεντωμένα…

Η ανακοίνωση του δημάρχου:

Τα σχολεία μας θα ανοίξουν κανονικά στην ώρα τους. Η πόλη μας είναι καθαρή δίχως νερά και προβλήματα συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ανοίξουμε. Το ίδιο και οι παιδικοί σταθμοί.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων τα οποία αναμένεται να ενταθούν τις πρωινές ώρες, για την ασφάλεια των μαθητών με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τα σχολεία σε όλο το Λεκανοπέδιο θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10 το πρωί

Με αφορμή την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική τα οποία αναμένεται να ενταθούν τις πρωινές ώρες, η Περιφέρεια Αττικής με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και των πολιτών και με δεδομένες τις δυσκολίες αλλά και την επικινδυνότητα στις μετακινήσεις αυτές τις ώρες, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο μέχρι και τις 10 το πρωί.
Παράλληλα, συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων.
Ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων θα κριθεί εκ νέου και θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση για το αν θα ξεκινήσουν τα σχολεία τη λειτουργία τους, μετά τις 10 το πρωί.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.