Αγώνες Στίβου των Ακαδημιών του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιήθηκαν οι Εσωτερικοί Αγώνες Στίβου των Ακαδημιών του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Με την συμμετοχή 140 αθλητών και την παρουσία δεκάδων θεατών, διοργανώθηκε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού, γεμάτη συγκινήσεις, προσπάθεια και χαμόγελα.

Οι αθλητές του συλλόγου διαγωνίστηκαν στην ταχυτητα, τα άλματα, την αντοχή, τις ρίψεις, καθώς και στα παιχνίδια στίβου (Kids Athletics) απο το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού ΙΑΑF.

Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε χρυσό μετάλλιο συμμετοχής, ενω για τα παιδιά της Δ’ δημοτικού και μεγαλύτερα, πραγματοποιήθηκαν και ξεχωριστές απονομές ανα κατηγορία και αγώνισμα.

Ο ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ προσπαθεί μέσα απο τις αθλητικές δράσεις του να μεταφέρει το μύνημα της ευγενούς άμιλας και της αξίας της συμμετοχής ς περιμένει καθημερινά στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για να σας μάθει τα μυστικά των αγωνισμάτων του Στίβου.

Οι έμπειροι προπονητές μας , Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και πρώην Πρωταθλητές Στίβου βρίσκονται εκει για να υποδεχτούν τα νέα παιδιά και τους επίδοξους Πρωταθλητές μας!

Πληροφορίες – Εγγραφές : τηλ.6970.88.62.33

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.