3Β: Ξεκινά η διάθεση του εδαφοβελτιωτικού VITA-GREEN




Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου ξεκινά η διάθεση του υψηλής ποιότητας εδαφοβελτιωτικού VITA-GREEN που παράγεται από τα πράσινα απόβλητα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και την WATT Α.Ε., και έχει διακριθεί με το σχετικό πιστοποιητικό από τον οργανισμό ΔΗΩ, για χρήση στη βιολογική γεωργία.
Όσοι δημότες ή επαγγελματίες της πόλης έχουν καταγραφεί και ανταποκριθεί σε αποστολή των αποτελεσμάτων και των παρατηρήσεών τους αλλά και όσοι συμμετέχουν στο Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαλογή στην Πηγή στα Πηγαδάκια Βούλας και στο πρόγραμμα καφέ κάδων στη Βουλιαγμένη και στη Μηλαδέζα Βάρης, μπορούν να το προμηθευτούν στο Δημοτικό Φυτώριο του Δήμου (Ακτής & Θέτιδος, Καβούρι) την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη από τις 17.15 έως τις 20.00.
Παράλληλα, όσοι νέοι χρήστες ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το εδαφοβελτιωτικό, παρακαλούνται να προσέλθουν κατά τις προαναφερόμενες ώρες και μέρες στο Δημοτικό Φυτώριο να το προμηθευτούν με την δήλωση των στοιχείων τους και την παραλαβή των σχετικών οδηγιών.
Για την ομαλή διεξαγωγή της διανομής, ο επιστημονικός συνεργάτης του προγράμματος, Δρ Γκίκας (Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών) θα βρίσκεται στο Δημοτικό Φυτώριο για να παρέχει τεχνική υποστήριξη και να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τυχόν απορίες.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “3Β: Ξεκινά η διάθεση του εδαφοβελτιωτικού VITA-GREEN

  • 14/11/2019 at 2:27 μμ
    Permalink

    Καλησπέρα σας.
    Μήπως θα μπορούσατε να μ’ ενημερώσετε αν και πότε θα διανεμηθεί το ενισχυτικό άλλη μέρα και ποια ώρα γιατί χτες λόγω του καιρού δεν μπόρεσα να πάω. Επί τη ευκαιρία σε τι ποσότητα δίνεται. Παρακαλώ για την άμεση, αν είναι δυνατόν, ενημέρωσή μου. Ευχαριστώ και αναμένω.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.