Τραυματίστηκε ο γαμπρός στη γαμήλια δεξίωση (VIDEO)
Όλα συνέβησαν το Σάββατο τα ξημερώματα όταν το ζευγάρι μετά τον γάμο του διασκέδαζε μαζί με τους συγγενείς και τους καλεσμένους σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Ρόδου. Ο νεαρός επιχειρηματίας και η κόρη πρώην δημάρχου ήταν πολύ ευτυχισμένοι και τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Ο γαμπρός πάνω στο κέφι θέλησε να κάνει μια βουτιά σε μια ρηχή πισίνα του ξενοδοχείου ωστόσο δεν υπολόγισε σωστά το βάθος της. Ο άνδρας πάνω στη χαρά του βούτηξε με το κεφάλι και χτύπησε στον πυθμένα της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά στη σπονδυλική στήλη. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε πολύ σοβαρό χειρουργείο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ βρίσκεται σε απόλυτη ακινησία.

Προσπάθησαν να τον σταματήσουν!
Στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε η μητέρα του ενός κουμπάρου που περιέγραψε την πισίνα σαν μία μικρή λίμνη, σαν ένα συντριβάνι που δεν είχε βάθος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, κάποιοι επιχείρησαν να αποτρέψουν τον γαμπρό αλλά δεν τους άκουσε. Σύμφωνα με τη μαρτυρία οι φίλοι του προσπάθησαν να τον τραβήξουν έξω από την πισίνα αμέσως μετά το ατύχημα. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να έσπασε τρεις σπονδύλους και αμέσως διαπιστώθηκε ότι δεν κουνούσε τα πόδια του. Επικράτησαν σκηνές πανικού και ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε αμέσως στον χώρο του ξενοδοχείου και παρέλαβε τον 26χρονο τον οποίο και μετέφερε στο νοσοκομείο.

Δεν κουνάει τα πόδια του
Εκεί υποβλήθηκε σε μια πολύωρη επέμβαση που σύμφωνα με τη μητέρα του κουμπάρου πήγε καλά. Ωστόσο θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για την αποθεραπεία. Κατά την πτώση μετατοπίστηκαν οι σπόνδυλοι και παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στους πνεύμονες με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπει σε μηχανική υποστήριξη ωστόσο το πρόβλημα με την αναπνευστική του λειτουργία φαίνεται να είναι αντιμετωπίσιμο. Ο 26χρονος έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν κουνά τουλάχιστον προς το παρόν ακόμη τα πόδια του, ενώ παρουσιάζει και κάποια δυσκολία στην κίνηση των χεριών…

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο»

https://www.youtube.com/watch?v=NiyG6vIy_14

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.