Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης ξεκινάει η συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία «ΕΣΑμεΑ»




Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης ξεκινάει η συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία «ΕΣΑμεΑ» με σκοπό τη δημιουργία σημείου αναφοράς στον Δήμο Ηλιούπολης για όλα τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις καθώς και τις οικογένειες τους.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Κοινότητας ως αρμόδιο γραφείο για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των ατόμων με αναπηρία αλλά και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θα φιλοξενεί στον χώρο του (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 52) τα στελέχη της «ΕΣΑμεΑ» κάθε δεύτερη (2η) Παρασκευή με ημερομηνία έναρξης στις 11-10-2019 και ώρες 09.00-11.00 μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου 2019.

Ο σκοπός της δράσης, που είναι στα πλαίσια του προγράμματος «Διεκδικούμε Μαζί» της ΕΣΑμεΑ, στοχεύει στην ενημέρωση και κινητοποίηση των ατόμων με αναπηρία αναφορικά με τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα τους. Επιπρόσθετος στόχος είναι η ευρύτερη ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ενεργή συμμετοχή τους σε θέματα κοινωνικής στήριξης ΑμεΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2109952815, 2109940965 ή/και στο email: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.