Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε το MINDSET  FITNESS στον Άγιο Δημήτριο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 το MINDSET  FITNESS στον Άγιο Δημήτριο.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας επισκεφτήκαμε το MINDSET FITNESS, το οποίο διοργάνωσε μια διαφορετική βραδιά για τα μέλη του.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με μπάρες άρσης βαρών, μονόζυγα  και αερόβια μηχανήματα, οι προπονητές και ιδιοκτήτες του MINDSET Γιώργος Τσαμαδιάς και ο Γιάννης Κερμανίδης επιχειρούν να διδάξουν στα μέλη τους μία διαφορετική μέθοδο εκγύμνασης.

 Στην ερώτηση μας σχετικά με το crossfit και το functional training η απάντηση που πήραμε ήταν ότι το συγκεκριμένο είδος της προπόνησης απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, χωρίς ηλικιακό όριο αλλά και τύπους ασκούμενου, από τους αρχάριους μέχρι τους προχωρημένους.

To κυρίως πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις weight lifting, gymnastics και cardio οι οποίες συνεχώς εναλλάσσονται με την διάρκεια του να μην υπερβαίνει την μία ώρα.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει και προπονήσεις outdoor.

Στο MINDSET λειτουργούν επίσης τμήματα pilates & yoga.

“Σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα μέλη μας έχουν θεαματικά αποτελέσματα στην ενδυνάμωση αλλά και  στην φυσική τους κατάσταση”,  τονίζει ο Γιώργος Τσαμαδιάς ο οποίος συνδυάζει το crossfit ως προπονητής  και αθλητής με πολλές διακρίσεις σε αγώνες στην Ελλάδα και Ευρώπη.

Το MINDSET  FITNESS είναι ανοικτό καθημερινά και σας περιμένει για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα.

Θεομήτορος 54 – Άγιος Δημήτριος

698 963 7511

https://www.facebook.com/Mindset-Fitness-1111029989048026/

https://www.instagram.com/mindset_fitness_/?hl=el

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.