“Ο σπουδαίος και μεγάλος δήμαρχος” – Βόρεια Κορέα θυμίζει η ανακοίνωση της “Ενωμένης Πόλης” για τον Κωνσταντάτο




Τις ανακοινώσεις της τηλεόρασης στη Βόρεια Κορέα, για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ζήλεψε η δημοτική παράταξη “Ενωμένη Πόλη” η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο Ελληνικό. Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο “σπουδαίο με μεγάλη πολιτική προσωπικότητα”.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Ένας Σπουδαίος Δήμαρχος!
Σήμερα ο Υπουργός ανακοίνωσε την δικαίωση των διεκδικήσεων μας εντός της επένδυσης. Ο Δήμος μας που έκανε θυσίες για να γίνει η επένδυση ό,τι ζήτησε το έλαβε εντός των ορίων του.
Όταν όμοροι δήμοι και οι τοπικές τους Κασσάνδρες δήλωναν περιχαρείς πως την πάτησε ο Δήμος μας και δεν εξασφάλισε τίποτα κοινωνικό μέσα στην επένδυση υπολόγιζαν χωρίς τον μεγάλο Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτο. Απλά τους εξέθεσε όλους για μια ακόμα φορά για οσα έλεγαν εναντίον του Δήμου μας, αποδεικνύοντας την μεγάλη πολιτική προσωπικότητα του.
300 στρέμματα κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων έρχονται στην χρήση του Δήμου για μεγάλα έργα υποδομής του. Ο άνθρωπος ξέρει να διαπραγματευτεί και να φέρνει αποτελέσματα. Αυτοί τι έφεραν να μας πουν;
Το ίδιο θα γίνει και με τον Σταθμό Διαχείρισης Απορριμάτων όπου και αυτό το έλυσε και σύντομα ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις.
Συγχαρητήρια Δήμαρχε των έργων και του Ελληνικού που είναι πλέον η πρωτεύουσα των επενδύσεων και αυτό είναι δικό σου επίτευγμα”. 
Λίγη αυτοσυγκράτηση βρε παιδιά…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.