Μια Αληθινή Ηρωίδα 8 ετών λέει FUCK THE CANCER και τον Νικάει
Ο Πάρης Κοντόπουλος και η Γέφυρα Ζωής στηρίζουν όλο αυτό μαζί με την Αιγίδα του Δήμου 3Β και τον Δήμαρχο ο οποίος προσφέρει την αίθουσα Ιωνία στην Βούλα για όλο αυτό.

Ο Πάρης Κοντόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας Παρούμπας, είναι ο άνθρωπος που έμαθαν όλοι να χορεύουν στους ρυθμούς του.
Ο Πάρης ξεκινώντας πριν χρόνια την Παρούμπα είμαι σίγουρη πως δεν ήξερε ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις.
Παρεμβατικός όπως ό ίδιος λέει και ‘’αναρχικός’’ με την καλή έννοια κάνει τα πάντα να γυμνάσει όλους τους ανθρώπους με ελληνική μουσική αλλά δίνει έμφαση στους ιδιαίτερους ανθρώπους στους κανονικούς όπως τους ονομάζει ο ίδιος και ιδιαίτερα σε όλα εκείνα τα παιδιά τα πιο ιδιαίτερα που τον έχουν ανάγκη.

Καταφέρνει να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο και σε όλες τις πόλεις αλλά και τις χώρες.
Μαζί με την Γέφυρα Ζωής που είναι πλέον ο δικός τους άνθρωπος κάνει μαθήματα σε παιδιά με ιδιαιτερότητες και προσπαθεί μαζί τους να περνάει πολύτιμο χρόνο απλά κάνοντας τα να χαμογελάνε.

Εδώ όμως ξεκινάει και μια ιστορία που θα ήθελα πολύ να μάθετε όλοι και να τα καταφέρουμε να στηρίξουμε όλοι ΜΑΖΙ ΤΟ κορίτσι αυτό.

 

Η μικρή Παναγιωτίτσα λοιπόν η καινούργια φίλη και αγαπημένη μικρή του φίλη πια τον γνώρισε το Καλοκαίρι στην Τήνο.
Πήγε κοντά του και του είπε… Είσαι ο Πάρης; Ο Παρούμπας μου… Θέλω να ξέρεις του είπε ότι βλέπω τα βίντεο σου όταν κάνω χημειοθεραπείες και γελάω. Μαζί σου δεν καταλαβαίνω το φάρμακο και όταν χορεύεις γελάω πολύ…
Συγκλονισμένος ο Πάρης καταλαβαίνετε…. Η μικρή Παναγιώτα από τότε, είναι σε κάθε του μάθημα και χορεύει μαζί του όσο φυσικά της το επιτρέπουν και οι γιατροί της.

Ο Πάρης λοιπόν μαζί με την Γέφυρα Ζωής αποφάσισαν να δώσουν ένα μάθημα χορού σε όλες τις γυναίκες και τα παιδιά που ακολουθούν τον Πάρη και να κάνουν ένα φιλανθρωπικό με σύνθημα Ζωής.
Το σύνθημα είναι Fuck The Cancer … Γιατί η μικρή μας Παναγιώτα όπως λένε και οι γονείς της και οι γιατροί της έδωσε αυτή την μάχη και βγήκε Νικήτρια Ζωής.

Η Γέφυρα Ζωής είναι ένας Απογευματινός Εθελοντικός Πολυχώρος Δημιουργίας και Έκφρασης Παιδιών και Νέων με Αναπηρία, που ιδρύθηκε το 2012 από Γονείς Παιδιών με Αναπηρία. Είναι ένας νέος χώρος όπου απασχολούνται, κάθε απόγευμα, παιδιά με ΑΝΑΠΗΡΙΑ μέσω των εθελοντικών δραστηριοτήτων της.

Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε να στηρίξουμε όλο αυτό κ
Υπάρχει έγκριση από τους γονείς της Παναγιώτας για την δημοσίευση των φωτογραφιών κι της αφίσας

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Μια Αληθινή Ηρωίδα 8 ετών λέει FUCK THE CANCER και τον Νικάει

  • 22/10/2019 at 3:46 μμ
    Permalink

    Στην αφίσα γράφει CANCER, εσείς γιατί το μεταφέρετε ως Canser; Δεν είναι τυπογραφικό το λάθος, είναι μία στον τίτλο και μία στο κείμενο. Ο καρκίνος γράφεται cancer.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.