Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ 2019”




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φλοίσβος η εκδήλωση ¨ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ 2019¨ η οποία διοργανώθηκε για  5η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πλήθος εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δράσεων και στόχο είχε την γνωριμία, την αποδοχή και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας  καθώς και την διευκόλυνση της κοινωνικής ένταξης μέσω της δημιουργικής συνεύρεσης.

 

Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχαν μαθητές από νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Πόλης καθώς και οι πρόσκοποι ενώ παρουσιάστηκαν φορείς και σύλλογοι με εθελοντική και κοινωνική δράση.

Το εμπλουτισμένο πρόγραμμα περιελάμβανε πλήθος δράσεων ( εικαστική δράση, καλλιτεχνικά δρώμενα, εικαστικό παιχνίδι  , μουσικοκινητική δραστηριότητα ) ενώ η βραδιά έκλεισε με rock συναυλία από τους BAROCK στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και δημιουργικής συνεύρεσης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση ενώ παραβρέθηκαν ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Γιάννης Μπαλάφας, η Αντιπεριφερειάρχης  Νότιου Τομέα Δήμητρα Νάνου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος του ΠΟΑΚΕ Μιχάλης Κουμεντάκος, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Μαρία Τρύφων, Δημήτρης Μπόγρης, Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος και Αντώνης Αλιμπέρτης.

Από τον χώρο της Εκπαιδευτικής κοινότητας παραβρέθηκαν  οι διευθύντριες : 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερία  Τόγια, 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγγελική Μαστρομιχαλάκη , 6ου ΔημοτικούΣχολείου  Βάσω Σταθοπούλου , 7ου  Δημοτικού Σχολείου  Ειρήνη Κωνσταντίνου  καθώς και η εικαστικός Μαρία Καραχρήστου.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.