Κακοποιοί επιτέθηκαν σε 25χρονη στο Παλαιό Φάληρο και της έκλεψαν το αυτοκίνητο




 

Βίντεο – ντοκουμέντο από το Παλαιό Φάληρο: Της έκλεψε το αμάξι και την έσερνε φεύγοντας

Τον τρόμο έζησε μια 25χρονη στο Παλαιό Φάληρο όταν ήρθε αντιμέτωπη με δυο ληστές, οι οποίοι αφού την έβγαλαν με τη βία από το αυτοκίνητο, το άρπαξαν μπροστά στα μάτια της.

Η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και περιέγραψε στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη, καθώς και τα χαρακτηριστικά του προσώπου των δύο ανδρών.

Οι Αρχές αναζητούν κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έγινε, αλλά και τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες.

Δείτε πως περιγράφει την περιπέτειά της:

“Αιόλου και Αφροδίτης, Παλαιό Φαληρο
Πάρκαρα το αμάξι μου (Fiat 500 μαύρο) και περπατούσα προς το σπίτι μου όταν γύρισα το κεφάλι μου και ειδα έναν νεαρό άντρα με κουκούλα να τρέχει προς το μέρος μου…. «Την τσάντα σου και τα κλειδιά σου» φώναξε κρατώντας μαχαίρι! Του έδωσα την τσάντα μου η οποία του έπεσε και σκορπίστηκαν όλα μου τα πράγματα…. άρπαξε μόνο τα κλειδιά μου και κατευθύνθηκε προς το αμάξι μου… έτρεξα πίσω του φωνάζοντας ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΑ με σκοπό να με ακούσουν οι γείτονες και να έρθει κάποιος να με βοηθήσει…. ήρθαν αλλά λίγο αργά ! Προσπάθησα να τον καθυστερήσω ανεβαίνοντας στο καπό του αυτοκινήτου (καθόλου έξυπνο) αλλά μάταιη προσπάθεια … εγώ βρέθηκα κάτω κι αυτός χάθηκε προς την Ποσειδωνος…. η άμεση δράση ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο άμεσα και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες…”

ΚΛΑΠΗΚΕ FIAT 500 ΜΑΥΡΟ ΙΥΗ-9012 ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ !!! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ !

Gepostet von Lydia Nousia am Donnerstag, 17. Oktober 2019

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.