Η Όλγα Πολίτη νέο μέλος στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ)
Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος εδώ και πέντε χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, έπαρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.
Με την ήδη παρουσία εκατοντάδων νέων ανθρώπων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και αποτελείται από νέους αυτοδιοικητικούς από το Καστελόριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, η ENA με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ως νέο μέλος της, την Όλγα Πολίτη, Δημοτική Σύμβουλο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και την καλωσορίζει στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά.
Εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α.)

Ο Πρόεδρος της

Νεκτάριος Καλαντζής

Η Όλγα Άρτεμις Πολίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα.
Πήγε σχολείο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας και στη συνέχεια αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στη Βάρη.
Είναι Πτυχιούχος Διοίκησης & Οικονομίας Τουρισμού των ΑΤΕΙ Πάτρας. Έχει πτυχίο Δημοσιογραφίας και Δραματικής Σχολής.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Εργάζεται στον όμιλο AMG ως Ναυλομεσίτης (Yacht Broker).
Είναι μέλος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Ελληνικών Σκαφών Αναψυχής και των Ναυτικών Πρακτόρων Ελλάδας.
Διατηρεί τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο.

Η Όλγα ξέρει πολύ καλά τον Δήμο μας που τον αγαπά από μικρό παιδί μιας και έχει ζήσει και μεγαλώσει στην πόλη μας. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού της και θέλει και από το δικό της μετερίζι να βοηθήσει, ώστε η πόλη μας η οποία καθημερινά λούζεται από τη λάμψη της θάλασσας που την περιβάλλει, να γίνει πρότυπο καθαριότητας και οργάνωσης, ακόμα πιο φιλική προς το περιβάλλον, με ανθρώπινο πρόσωπο προς τους κατοίκους της και με ζεστασιά για τα ζώα.
Πιστεύει ότι ο πολιτισμός είναι τρόπος σκέψης, είναι τρόπος ζωής, είναι η ίδια η ζωή. Είναι νέα και θέλει να ζήσει σε έναν καλύτερο κόσμο, πιο ευαίσθητο, πιο ειρηνικό, με θέσεις για δουλειά και απασχόληση, με σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.