Γλυφάδα: 104 νέοι εργαζόμενοι στη μάχη για την καθαριότητα




Νέοι μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι, νέοι άνθρωποι σε ηλικία και σε διάθεση, με όνειρα για το μέλλον τους και το «αύριο» της πόλης, εντάχθηκαν στο ανθρώπινο δυναμικό των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου. Συνολικά 104 άτομα, χειριστές μηχανημάτων έργου, οδηγοί βαρέων οχημάτων, εργάτες και εργάτριες καθαριότητας. Πρόκειται για επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ, οι οποίοι αναλαμβάνουν καθήκοντα στη Διεύθυνση Καθαριότητας.
Με τον τρόπο αυτόν ο Δήμος Γλυφάδας διπλασιάζει το προσωπικό του στο συγκεκριμένο τομέα, καταδεικνύοντας έμπρακτα την προσήλωση και τον σεβασμό του στο δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας. Οι νέοι δημοτικοί υπάλληλοι ορκίστηκαν ενώπιον του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, των Αντιδημάρχων Άννυς Καυκά, Γιώργου Αγγελόπουλου και Γιάννη Παπά, δημοτικών συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Πηγή: iglyfada.gr


Τους νέους δημοτικούς υπαλλήλους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, τους ευχήθηκε «καλή δουλειά στην πόλη που όλοι αγαπάμε», τους προέτρεψε να νιώσουν τον Δήμο «σπίτι τους» και τους διαβεβαίωσε ότι η επικοινωνία μεταξύ εργαζομένων και δημοτικής Αρχής είναι συνεχής και αδιάλειπτη «και όλοι μαζί εργαζόμαστε για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, για μια πόλη όμορφη και καθαρή, για μια πόλη καλύτερη».
Μιλώντας στους εργαζομένους η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Άννυ Καυκά τόνισε ότι «επί δύο χρόνια όλοι εδώ δώσαμε αγώνα για να φθάσουμε στη σημερινή ημέρα» και υπογράμμισε με έμφαση ότι ο Δήμος Γλυφάδας επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και στον δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 1992 -όπως σημείωναν οι παλαιότεροι- έχουν να γίνουν τόσο μαζικές προσλήψεις.


Τους νέους εργαζομένους καλωσόρισαν οι προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας Έλενα Σουλελέ και Παναγιώτης Φράγκος, τονίζοντας ότι η πρόσληψή τους θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες καθαριότητας, προς όφελος των δημοτών και της πόλης μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.