Δήμος Βύρωνα: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η «Γιορτή του Αθλητή» 2019 (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα, η «Γιορτή του Αθλητή», μια εκδήλωση θεσμός, που έγινε φέτος για 4η χρονιά και  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς έγινε σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα τιμώμενα πρόσωπα έχουν  μεγάλη αθλητική ιστορία και είναι πολύ αγαπητά στους συνδημότες μας.

Στην Γιορτή του Αθλητή που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα βραβεύθηκαν αθλητές και αθλητικά σωματεία του Βύρωνα για τις διακρίσεις που πέτυχαν τη χρονιά που μας πέρασε, τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αθλήματα, καθώς και ιστορικές προσωπικότητες του αθλητισμού στον Βύρωνα για την προσφορά τους στον αθλητισμό. Ευχάριστη νότα στην εκδήλωση απετέλεσαν οι παρουσιάσεις προγραμμάτων γυμναστικής από τα Αθλητικά Σωματεία “Ένωση Βύρωνα” και “Ρυθμός και Αρμονία”.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Κόκκαλης, ο οποίος μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Και αυτή την χρονιά που πέρασε είχαμε επιτυχίες των ομάδων μας και των αθλητών μας στα διάφορα αθλήματα. Είμαστε χαρούμενοι που για άλλη μια φορά θα βραβεύσουμε τόσους πολλούς αθλητές αλλά και την προσπάθεια που κάνουν χιλιάδες παιδιά,  μαζί με τα μέλη των συλλόγων αλλά και τους γονείς τους. Ο Δήμος Βύρωνα αφού ολοκλήρωσε τις ανακατασκευές των γηπέδων ποδοσφαίρου, των ανοικτών γηπέδων αθλοπαιδιών, καθώς και γήπεδα των σχολικών αυλών, προχωράει σε ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακατασκευής του κλειστού γηπέδου των Γυμνασίων – Λυκείων της Ανάληψης και του φωτισμού όλων των κλειστών γυμναστηρίων, έτσι ώστε να θεωρήσουμε ότι δεν θα έχουμε πλέον κανένα γήπεδο με πρόβλημα». Ακολούθως ο κ. Κόκκαλης έκανε έναν σύντομο απολογισμό των αθλητικών δραστηριοτήτων που οργάνωσε ο δήμος τη χρονιά που πέρασε.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης ο οποίος πρωτίστως ευχαρίστησε αθλητές, προπονητές, παράγοντες και τους γονείς των παιδιών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ τόνισε ότι καθιερώθηκε πλέον ως θεσμός «Η Γιορτή του Αθλητή», αφού πραγματοποιείται με επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά. Επίσης αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τις εργασίες που έγιναν στις αθλητικές εγκαταστάσεις τους Δήμου, υπογράμμισε: «Βραβεύουμε σήμερα ιστορικές αθλητικές προσωπικότητες, ομάδες του Δήμου μας αλλά και μεμονωμένους αθλητές. Έχω την τιμή να βραβεύσω τον Μαραθωνοδρόμο, Στέλιο Πρασσά, 87 ετών, που αποτελεί ένα θετικό παράδειγμα για όλους μας που δείχνει ότι πρέπει να αθλούμαστε σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε. Να περπατάμε, να τρέχουμε και να ασχολούμαστε με όποιο ομαδικό άθλημα αγαπάμε.  Η ζωή είναι άσκηση και δημιουργία».
Στη βράβευση που ακολούθησε τιμήθηκαν αθλητικοί σύλλογοι του Βύρωνα, αθλητικοί παράγοντες καθώς και νέοι αθλητές ξεχωριστά για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που μας πέρασε. Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν:
· ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
· ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
· ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
· ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
· ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
· ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ
· ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ
                                   Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΡΣΕΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
· ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ : ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
· ΜΑΧΗΤΗΣ ΒΥΡΩΝΑ : ΑΘΛΗΤΕΣ JUDO
· ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΥΡΩΝΑ : ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Πλακίδας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Μιχάλης Καραγιάννης, η Αντιδήμαρχος για θέματα Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς, Λεμονιά Κλωνάρη, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Χρήστος Σπυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Κωνσταντίνος Αγγέλης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Βασίλης Πάγκαλος. Παρευρέθηκαν επίσης οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Νέα Εποχή Βύρωνα», Χρήστος Γώγος, «Μαζί για το Βύρωνα», Μίλτος Μπαντής, «Δύναμη Ελπίδας», Αλέξης Σωτηρόπουλος, «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα», Βασιλική Σάρολα καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιουλία Κιούπη, Βασίλειος Μουντοκαλάκης, Πηνελόπη Δάφνη, Γιώργος Κριατσιώτης, Γιώργος Λέλος, Θανάσης Κλειάσιος, Βασίλειος Καλύβας  και Θανάσης Παπαδημητρίου.
Τέλος η δημοτική αρχή ευχαριστεί το Χαμόγελο του Παιδιού για την αμέριστη βοήθεια που παρέχει ανελλιπώς σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου και των σωματείων του Βύρωνα και στη προκειμένη περίπτωση παρείχε ένα ασθενοφόρο για την κάλυψη τυχόν εκτάκτων αναγκών στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.