Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Δωρεάν εξετάσεις στο Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας




Δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου, στο Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους.
Έναρξη: Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019
Λήξη: Παρασκευή 31 Νοεμβρίου 2019.
ΔΩΡΕΑΝ όλες οι εξετάσεις, για όλες τις γυναίκες που κατοικούν στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Οι γυναίκες από: 25 έως 39 ετών μπορούν να πραγματοποιήσουν ΜΟΝΟ Τεστ Παπανικολάου.
40 ετών και άνω μπορούν να πραγματοποιήσουν ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ και ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

 

Αγαπητές Συνδημότισσες,
Ο Δήμος μας, επί σειρά ετών με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία και την υποστήριξη των δημοτών-κατοίκων, έχει αναπτύξει μέσα από πολυεπίπεδες δράσεις, προγράμματα για την προαγωγή υγείας και την πρόληψη νοσημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, εξασφάλισε την ένταξή του στο Πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου «Η Ελλάδα κατά του καρκίνου», που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας.
Η ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες του Δήμου μας να εξεταστούν ΔΩΡΕΑΝ στο Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους (210 3620765 – 832) και ώρες 9:30 π,μ. – 14:30 μ.μ.
Οι εξετάσεις αφορούν στην πραγματοποίηση Τεστ Παπανικολάου και Ψηφιακής Μαστογραφίας, καθώς επίσης στη συστηματική παρακολούθηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Θεωρώντας πως η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση, είναι η καλύτερη θεραπεία η ενεργή συμμετοχή σας είναι σημαντική.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου
Ανδρέας. Γ. Ευθυμίου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.