Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση»




Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης συμμετέχει και στον 4ο Κύκλο σεμιναρίων της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση», ο οποίος αφορά την εκπαίδευση ατόμων της τρίτης ηλικίας στη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και την ασφαλή πλοήγησή τους στο Διαδίκτυο.

Η δράση υλοποιείται με τη στήριξη της Κ.Ε.Δ.Ε, σε μια συνεργασία του ΣΚΑΙ με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute και χωρίζεται σε κύκλους μαθημάτων με διαφορετικούς συμμετέχοντες ανά κύκλο εκμάθησης. Για τη διδασκαλία των συμμετεχόντων θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό μαζί με τους αντίστοιχους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για την εκμάθηση αυτών. Τα μαθήματα του 4ου Κύκλου θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 17:00 έως τις 19:00. Θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αργυρούπολης ( Ολυμπίας 7 ), είναι δωρεάν, και απευθύνονται στους δημότες μας – κατοίκους τρίτης ηλικίας. Από τους προηγούμενους κύκλους υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και 250 δημότες μας έχουν ήδη κάνει αίτηση και θα εξυπηρετηθούν,κατά προτεραιότητα.

Ο Δήμος μας προτίθεται να συμμετέχει και στους επόμενους Κύκλους της δράσης που θα ακολουθήσουν μετά το πέρας του 4ου Κύκλου. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής δράσης θα απονέμονται βεβαιώσεις σπουδών για τα άτομα που συμμετείχαν στην εκπαίδευση.

Αιτήσεις γίνονται στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου.

Πληροφορίες στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, τηλ: 2132018781-782

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.