Δήμος Αλίμου: Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης




O Δήμαρχος Αλίμου, προκηρύσσει διαδικασία για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλίμου
Σημειώνεται ότι ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επιλέγεται πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός του Δήμου, Περιφέρειας ή
Βουλευτής και προς το αξίωμα του Συμπαραστάτη του Δημότη ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του Ν. 3852/2010.
Υποψηφιότητες υποβάλλονται με σχετική δήλωση που κατατίθεται προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου και έως την έναρξη της διαδικασίας επιλογής, η οποία θα λάβει χώρα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου στις 7 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30.
Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και κάθε άλλο πρόσφορο στοιχείο που αποδεικνύει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του υποψηφίου.
Σημειώνεται ότι θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα τα κάτωθι προσόντα:
– Η κατοχή τίτλου σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
– Η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.
– αποδεδειγμένη εμπειρία σε ένα ή και περισσότερα από τα ακόλουθα αντικείμενα: Δημόσια Διοίκηση, Τοπική Αυτοδιοίκηση, εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων από τον ευρύτερο
Δημόσιο Τομέα, τυποποίηση και απλοποίηση διοικητικών διαδικασιών με νέες τεχνολογίες, διαδικασίες δημόσιων υπηρεσιών με διοικητικό, οικονομικό, τεχνικό αντικείμενο.
Η θητεία του Συμπαραστάτη ακολουθεί την θητεία των δημοτικών αρχών.
Η διαδικασία επιλογής θα γίνει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των τριών πέμπτων (3/5) του συνόλου των παρόντων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την προρηθείσα συνεδρίαση.
Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την αρμόδια υπάλληλο κα. Καλλιόπη Χάλαρη, τηλέφωνο επικοινωνίας 213 2008032.
Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου, στον ιστότοπο του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και στον πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.