Απολύθηκε ο άνθρωπος που πήγε τα σουβλάκια στο βαν του VAR στο Λαμία – Παναθηναϊκός
Με το Λαμία – Παναθηναϊκός ξεκίνησε η φετινή Super League 1. Ματς που εγκαινιάστηκε και το VAR και κατευθείαν μπήκε στις συζητήσεις μας

Ο λόγος είναι προφανής και δεν ξεχνιέται… Μέχρι και στο εξωτερικό είχαμε γίνει θέμα για τα σουβλάκια! Υπενθυμίζεται πως η σύνδεση με το βαν του VAR είχε γίνει ίσως τη χειρότερη δυνατή στιγμή.

Εκείνος που στάθηκε άτυχος ήταν αυτός που είχε κάνει τον ντελιβερά, καθώς όπως μάθαμε έχασε τη δουλειά του. Και όλα αυτά από το τίποτα!

Το τεχνικό επιτελείο του VAR αποτελείται από άτομα που εκπαιδεύτηκαν από το μηδέν αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί και να έκαναν δουλειές εντελώς άσχετες με το ποδόσφαιρο.

Μία ξεκάθαρη εντολή ήταν πως στο βαν δεν πρέπει να μπαίνει τίποτα. Ούτε φαγητά ούτε ποτά ούτε οτιδήποτε άλλο! Η… στραβή έγινε γιατί κάποιοι τεχνικοί (που βρίσκονται εκτός) είχαν παραγγείλει εκείνη τη μέρα. Ένας εξ αυτών θεώρησε πως καλό θα ήταν για λίγο να μπει η σακούλα με τα σουβλάκια μέσα για να προστατευτούν από κάποιο ζώο ή ανθρώπους που θα τα έπαιρναν. Τελικά, όμως, ο εμπνευστής της ιδέας το πλήρωσε αρκετά ακριβά.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.