Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ?
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ¨”ΕΝΤΑΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ” ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΛΙΓΟ “ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ”, ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ……
ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ “ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΕΝΟΙ” ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ) ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ “ΧΑΊΔΕΥΕΙ” ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.
ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΒΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.
ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ, ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ (ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ).
ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ , ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΜΗΡΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΗ.