Tόπο στα νιάτα: Τα τσικό του Ανδρέα Κονδύλη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Είναι οι πιο νέες, δημοτικές σύμβουλοι στον Άλιμο.  Η Μαρία Ξένου, πριν από δυο χρόνια αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αλίμου και χθες επέστρεψε στο σχολείο “ως επίσημη προσκεκλημένη” για τον καθιερωμένο αγιασμό, αφού κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος. Η Δανάη Νικολάτου, βρέθηκε στο 4ο Λύκειο. Ο δήμαρχος τόλμησε και τις εμπιστεύθηκε, τα κορίτσια κατάφεραν να εκλεγούν και τώρα περιμένουμε να επιβεβαιώσουν το: «τόπο στα νιάτα»

Η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ξένου, ορίστηκε ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τα προβλήματα καθημερινότητας και τον ηλεκτροφωτισμό, με τις ακόλουθες αρμοδιότητες, για τις οποίες εξουσιοδοτείται να υπογράφει τα σχετικά έγγραφα και να εποπτεύει τις δράσεις: α) Τον εντοπισμό και καταγραφή των προβλημάτων καθημερινότητας στη λειτουργία της πόλης και την προώθηση της επίλυσής τους στις αρμόδιες υπηρεσίες, β) Την καταγραφή προτάσεων για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης, γ) Την ευθύνη για την καλή λειτουργία του δημοτικού φωτισμού, καθώς και του εορταστικού φωτισμού και στολισμού της πόλης.

Μαρία Ξένου:

Πριν 2 χρόνια στο συγκεκριμένο σχολείο όπου και αποφοίτησα ήξερα ότι η μόνη επαφή που θα κρατάω με τους καθηγητές μου ήταν απλά για να μαθαίνω νέα τους.
Σήμερα.. Έχω την τιμή να συνεργαστώ μαζι τους αλλά και και να είμαι στο πλάι των παιδιών που ακόμα φοιτούν.
Εγω και οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου είμαστε δίπλα σε όλα τα σχολεία του Αλιμου.

Καλη μας χρονιά!
Καλό κουράγιο στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες, καθώς και στα παιδάκια που ξεκινάνε τώρα αυτό το δύσκολο αλλά και όμορφο ταξίδι. 💕

Ονομάζομαι Μαρία Ξένου είμαι 19 ετών και κάτοικος Αλίμου.
Έχω αποφοιτήσει από το 2ο γενικό λύκειο Αλίμου και σπουδάζω διοίκηση και οικονομία στον τομέα της Ναυτιλίας.
Απ’τα 10 μου χρόνια άρχισα να παίζω πιάνο και έπειτα κατάλαβα την αγάπη μου για το τραγούδι.
Ξεκίνησα να σπουδάζω στο ωδείο Φίλιππος Νάκας φωνητική στα 17 μου χρόνια κυνηγώντας την υποτροφία στο Berklee College of music στην Βοστόνη, παράλληλα έπαιρνα μέρος σε εκδηλώσεις, μουσικές μπάντες και ανέβαζα video μου στο YouTube.
Δυστυχώς σταμάτησα τις σπουδές μου στην μουσική λόγω οικονομικών προβλημάτων,έπειτα ξεκίνησα να δουλεύω στον χώρο εστίασης μέχρι και σήμερα.
Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη ”Αγαπώ τον Άλιμο” του Ανδρέα Κονδύλη.
Μετά απ’αυτήν την πρόταση έχω εστιάσει των αγώνα μου για τον Άλιμο καθώς εχω πολλές ιδέες να προσθέσω και να αξιοποιήσω.

Στόχος μου είναι να κινητοποιηθούν περισσότεροι νέοι και να βοηθήσουν εμένα και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης με τις ιδέες τους, να προσθέσω δημιουργικές εκδηλώσεις πάνω στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία των νέων όπου και οι ίδιοι θα αξιοποιούν τα χαρίσματα τους, τη συνεργασία με άλλους δήμους παράλληλα για την ένωση ιδεών,την αύξηση τουρισμού καθώς ο Άλιμος έχει προοπτικές κ.α.
Η αγάπη μου για την δημιουργία θα γίνει φανερή, για έναν Άλιμο με χρώματα, μουσική και ζωή.

Πριν 2 χρόνια στο συγκεκριμένο σχολείο όπου και αποφοίτησα ήξερα ότι η μόνη επαφή που θα κρατάω με τους καθηγητές μου…

Gepostet von Μαρία Ξένου am Donnerstag, 12. September 2019

 

Μετά τον αγιασμό του 4ου Λυκείου. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με επιτυχίες και πρόοδο εύχομαι στους μαθητές και δύναμη στους γονείς και εκπαιδευτικούς🎓

Η δημοτική σύμβουλος  Δανάη Νικολάτου ορίστηκε Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τη δημιουργία Δημοτικού Συμβουλίου Νέων και εξουσιοδοτείται για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων και την εποπτεία των σχετικών δράσεων.

Δανάη Νικολάτου:

Μη μένεις αμέτοχος σε ό,τι σε αφορά. Ευαισθητοποιήσου, κινητοποιήσου!
Ελάτε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για έναν καλύτερο Άλιμο!!!

Το όνομά μου είναι Νικολάτου Δανάη.
Γεννήθηκα στις 24 Απριλίου του 1999 στον Άλιμο, όπου έκτοτε ζω και δραστηριοποιούμαι.
Ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου με αριστείο το 2017 και εισήχθην επιτυχώς στην τριτοβάθμια, στο τμήμα Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Ήδη από τα σχολικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τα κοινά, μέσω της προεδρίας και διάκρισής μου στα μαθητικά 5μελή και 15μελή συμβούλια του γυμνασίου και λυκείου μου.
Όντας φοιτήτρια έχω συμμετάσχει σε πλήθος εθνικών και παγκοσμίων πολιτικών προσομοιώσεων, σε μερικά από τα οποία μετράω διακρίσεις.
Ο εθελοντισμός δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει στην ατζέντα μου τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του διαδικτύου.

Η αγάπη μου για προσφορά με ώθησε στην απόφαση να μη μένω αμέτοχη στις εξελίξεις που διαδραματίζονται γύρω μου, αλλά να μετέχω ουσιαστικά σε ό,τι αφορά τόσο εμένα όσο και τον τόπο μου. Γιατί οι νέοι έχουν ιδέες, που, εάν τους δοθεί η ευκαιρία, μπορούν να εκφραστούν για ένα καλύτερο, πιο δημιουργικό και δυναμικό μέλλον.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.