Το μήνυμα του νέου δημάρχου Ηλιούπολης, Γιώργου Χατζηδάκη




Αγαπητοί συμπολίτες, Αγαπητές συμπολίτισσες

Με αίσθημα ευθύνης αναλάβαμε σήμερα 2 Σεπτέμβρη το καθήκον της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης, αποφασισμένοι να βελτιώσουμε την λειτουργία των υπηρεσιών, την εικόνα της πόλης και να σχεδιάσουμε το μέλλον της, με επίκεντρο τον Δημότη.
Ότι καλό και χρήσιμο έχει γίνει στην πόλη από τις προηγούμενες Διοικήσεις, θα γίνει ακόμα καλύτερο.
Με συγκεκριμένες αλλαγές και καινοτομίες, οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι ανοιχτές στον υποδοχή των αιτημάτων, παραπόνων και παρατηρήσεων του Δημότη, με ευγένεια και κατανόηση.
Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την αποτελεσματική λειτουργία όλων των θεσμών του Δήμου, με διαφάνεια, ανοιχτή διαβούλευση και δημοκρατία στην πράξη.
Οι καταστηματάρχες και οι επαγγελματίες της πόλης, θα μας έχουν στο πλευρό τους για κάθε δίκαιο και σύννομο ζήτημά τους.
Θα στηρίξουμε την καθημερινή προσπάθεια των εργαζομένων στον Δήμο, για να αναβαθμιστεί το επίπεδο των υπηρεσιών του Δήμου και η καθημερινότητα του Δημότη.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των νέων αντιδημάρχων, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Τέλος εύχομαι σε σας Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολίτισσες υγεία και επιτυχίες στον καθημερινό αγώνα σας, σε μια χώρα που δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Η πόλη μας αλλάζει προς το καλύτερο !!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.