Τα βρόντηξε η Κορίνα Δαμουλιάνου: Ο Κάρναβος τρώει τα παιδιά της ΝΔ και βολεύει τους αντιπάλους (VIDEO)




H επιλογή του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, να ορίσει αντιδημάρχους, τον Λάζαρο Λασκαρίδη και την Βασιλική Μαργαρίτη που προέρχονται από άλλες παρατάξεις, έχει πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της παράταξής του. Η Κορίνα Δαμουλιάνου, που εκλέγεται για δεύτερη φορά δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “Η Καλλιθέα Αλλάζει”, τα βρόντηξε και ανεξαρτητοποιήθηκε, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση του δήμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν τελείωσε την ομιλία της ξέσπασαν χειροκροτήματα.

“Δεν χωράς πουθενά μου είπαν” αναφέρει την επιστολή της. “Πολλά από αυτά που είχαμε πει έμειναν υποσχέσεις, δυστυχώς τα μεγαλόπνοα σχέδια έγιναν μικροπολιτικές εξυπηρετήσεις. Ίσως δε μου συγχώρεσαν ότι προέτρεπα τον διάλογο μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων και όχι το “Αποφασίζουμε και διατάζουμε”.  Δυστυχώς ο πολιτικός ρομαντισμός έγινε κυνισμός”

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, γνωστή ηθοποιός, που σε μικρή ηλικία ενσάρκωσε τον ρόλο της «Κορίνας» σαν κόρη του Κώστα Καρρά στο επιτυχημένο σίριαλ «Πάτερ Ημών, είχε πάρει 1.183 ψήφους στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές (είχε βγει 4η), ενώ στις βουλευτικές εκλογές που είχε κατέβει, στη δύσκολη εκλογική περιφέρεια της Α΄Αθηνών, είχε πάρει 4.674 ψήφους.

Δείτε την ομιλία της στο Δημοτικό Συμβούλιο:

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.