Τα “ώριμα νιάτα” του Αλίμου έκαναν απόβαση στη Σκύρο και ξεσήκωσαν ολόκληρο το νησί (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δεν είναι και λίγο πράγμα, ένα μικρό και ήσυχο νησί, όπως η Σκύρος να δέχεται την επίσκεψη 350 “ώριμων νιάτων” από τον Άλιμο! Οι κάτοικοι είχαν να το λένε: Τέτοιους χαρούμενους και καλούς ανθρώπους, είχαμε καιρό να δούμε!

Τα “παιδιά” από τον Άλιμο, πήγαν εκδρομή στη Σκύρο, σε δυο δόσεις. Το πρώτο γκρουπ με 150 μέλη του Α΄ΚΑΠΗ από τις 13-16 Σεπτεμβρίου και τα Β’ και Γ΄ ΚΑΠΗ με 200 μέλη από 17-20.  Τέσσερις μέρες, έφαγαν, ήπιαν, διασκέδασαν και γνώρισαν τη Σκυριανή παραδοσιακή κληρονομιά. Δράστης αυτής της μοναδικής εκδρομής, η “συνήθης ύποπτη”, αντιδήμαρχος, Αναστασία Σιμητροπούλου, η οποία είχε το γενικό συντονισμό και την ευθύνη.

Για ακόμα μια φορά, τα ΚΑΠΗ Αλίμου, απέδειξαν ότι πρόκειται για μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια που ξέρει να περνάει καλά, να χορεύει και να τραγουδάει.

Με το που μπήκαν στο καράβι έγινε χαμός. Χόρευαν ασταμάτητα για 1 ωρα και 40 λεπτά, όσο διαρκεί η διαδρομή από Κύμη για Σκύρο. Φυσικά και μέσα και έξω, στο κατάστρωμα.

Φέτος τους έκαναν δυο γλέντια: Το τελευταίο και το προτελευταίο βράδυ, γιατί τα “ώριμα νιάτα” του Αλίμου, “ψοφάνε” για χορό.

“Δεν έχω ξαναδεί ποτέ να γλεντάνε και να γελάνε τόσο πολύ. Και μακάρι και εμείς να είμαστε έτσι όταν μεγαλώσουμε. Είναι η πρώτη φορά που ΚΑΠΗ έρχονται στο ξενοδοχείο και υπάρχει τόση διάθεση για χορό” είπε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτοί οι γλεντζέδες είναι από τα ΚΑΠΗ Αλίμου. Πρώτα πήγαινε κουρασμένη για ύπνο η συνοδός και μετά τα “παιδιά”. Το τελευταίο βράδυ, η αντιδήμαρχος Αναστασία Σιμητροπούλου τους κέρασε κρασάκι και τότε ο κ. Γιάννης πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη για το μεγάλο δώρο που τους έκανε, του έδωσε συγχαρητήρια για την επιλογή της “Αναστασίας τους” η οποία απάντησε: “Μετά από 4 χρόνια είμαστε όλοι μια οικογένεια που ο ένας φροντίζει και αγαπάει τον άλλο”.

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=O1ikwWVbqqQ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.