Συναρπαστικό μουσικό τριήμερο στη Γλυφάδα




Ο Σεπτέμβριος στη Γλυφάδα είναι γεμάτος μουσική, τέχνη και πολιτισμό.

Το β’ μέρος του φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας που έχει κερδίσει ευρύτατη αποδοχή, ξεκίνησε με προβολή ταινιών από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, συνεχίζεται αύριο, Παρασκευή, με την θεατρική παράσταση «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;» και ακολουθεί μαγευτικό μουσικό τριήμερο πλάι στη θάλασσα.


Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, η Ελένη Βιτάλη ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη. Η λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» μαζί με την Ελένη Βιτάλη και τον Παναγιώτη Πετράκη θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές σε μια συναυλία αφιερωμένη στα πιο αγαπημένα ζεϊμπέκικα, λαϊκά και λυρικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.


Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με δικές του επιτυχίες και τραγούδια άλλων μεγάλων δημιουργών (Βασίλη Τσιτσάνη, Άκη Πάνου, Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Γιώργου Ζαμπέτα, Βαγγέλη Κορακάκη κ.ά.) σε μια συναυλία ξεχωριστή.


Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Πασχάλης τραγουδά «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» και χαρίζει κέφι σε μικρούς και μεγάλους, σε ένα ξέφρενο πάρτι μεγάλων επιτυχιών από τους Ολύμπιανς μέχρι σήμερα.

Αντί εισιτηρίου, οι θεατές προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο https://www.glyfada.gr/festival

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.