Sin Boy: Το παιδί «το ’χει κάψει», αλλά το πουλάει καλά




Ποιος είναι ο Ελληνοαλβανός ράπερ που τοποθετεί τον εαυτό του κάπου ανάμεσα στον Ιησού και τον Μάικλ Τζάκσον, πυροβολεί με χυδαίες ύβρεις τον Μητσοτάκη, τον Αντετοκούνμπο, ακόμη και τον νεκρό Παντελίδη και, παρόλο που αποσύρει τα τραγούδια του από το YouTube, πουλάει τρελά.

του Βασίλη Τσακίρογλου/protothema.gr

Ο ίδιος φοβάται ότι θα χάσει τη ζωή του, πολλοί άλλοι όμως φοβούνται ότι ο Sin Boy έχει χάσει τα λογικά του – και κατά το κοινώς λεγόμενο «κρίμα, νέο παιδί να το ’χει κάψει» κ.λπ.

Τις τελευταίες ημέρες το μυαλό του μοιάζει να λειτουργεί στους ρυθμούς ενός ιδιότυπου ραπ γουέστερν -σκηνοθετημένο ενδεχομένως από κάποιον με την αιμοβόρο αισθητική του Ταραντίνο: ο Sin Boy εισέρχεται με φόρα στο φανταστικό σαλούν της προσωπικής του Αγριας Δύσης και τραβά ταυτόχρονα και τα δύο του περίστροφα. Ρίχνει στον Παντελή Παντελίδη («Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε επειδή τράκαρε μεθυσμένος»), τον Γιάννη Αντετοκούνμπο («ένας μαύρος που νιώθει τόσο Ελληνας που έφτιαξε μάρκετινγκ Greek Freak»), τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τους Εβραίους, τους Illuminati, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ΑΝΤ1 – μεταξύ πολλών, πάρα πολλών άλλων.

Σαν σίριαλ κίλερ που εκτονώνεται σκορπώντας τις εικονικές του σφαίρες προς κάθε κατεύθυνση, ο Sin Boy παρουσιάζεται διψασμένος για τυφλή εκδίκηση. Το τι του έκαναν και ποιοι του το έκαναν επί του παρόντος είναι γνωστό μόνο στον ίδιο. Ούτε μπορεί κάποιος να συναγάγει από τις αντιδράσεις του το πώς ο Sin Boy έχει αδικηθεί και πληγωθεί. Για παράδειγμα, γιατί αφαίρεσε τα βιντεοκλίπ σχεδόν όλων των τραγουδιών του από το YouTube; Ποιον σκοπεύει να τιμωρήσει με αυτό το αντίποινο; Τελικά εκδικείται αυτούς που τον ανέδειξαν στον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη στην Ελλάδα το 2019, εκτοξεύοντας το «Mama» στην εξώκοσμη σφαίρα των 50 εκατομμυρίων θεάσεων.

Δείτε τη συνέχεια στο: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.