Παύλος Μάμαλος: “Δεν πουλάω τα μετάλλια για να κάνω εγχείρηση”




Με μια ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο Παύλος Μάμαλος διαψεύδει ότι αναγκάζεται να πουλήσει τα Ολυμπιακά του μετάλλια για να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνει την εγχείρηση.

Και όχι μόνο δεν θα πουλήσει τα μετάλλια που κατέκτησε και με τα οποία έκανε την Ελλάδα περήφανη, αλλά δεν χρειάζεται καν να κάνει επέμβαση:

“Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πώληση των μεταλλίων μου δεν ισχύουν και πρόκειται περί λάθους.χαιρω άκρας υγείας κ προφανώς δεν θα κάνω καμιά επέμβαση”

Την πληροφορία σοκ είχε κάνει γνωστή, λίγες ώρες νωρίτερα, με ανάρτησή του ο συναθλητής του Μανώλης Στεφανουδάκης, μέσω ενός συγκινησιακά φορτισμένου ποστ.

«Έτσι είναι. Όταν φτάνεις στο αεροδρόμιο, όταν σε καλούνε στο προεδρικό μέγαρο, όταν σε καλούνε στη Βουλή και για τον κάθε επικεφαλής κόμματος είσαι ο ήρωας του… Και να βγάλω μια φωτογραφία δίπλα σου, και να ποστάρουμε στο κάθε site, για να πούμε ότι είμαι δίπλα σου και σε στηρίζουμε και όταν έρθει η δύσκολη στιγμή όπως τώρα του Παύλου δε σε γνωρίζει κανείς. Ελλάδα το μεγαλείο σου!», έγραψε.

Είχε μάλιστα ανεβάσει και αυτή τη φωτογραφία

https://www.facebook.com/paulos.mamalos.58/posts/383966372295477

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.