Παλαιό Φάληρο: Θλίψη για τον θάνατο της Ρούλας Γεωργιάδου που σκοτώθηκε σε ατύχημα




Σήμερα 7/9/19 αποχαιρετήσαμε στο κοιμητήριο του Π.Φαλήρου, την αγαπημένη μας Ρούλα (Ζαχαρούλα Γεωργιάδου) που έφυγε ξαφνικά από ατύχημα, προχθές.

Αφησε πίσω της ένα μεγάλο κενό, καθώς είχε αφιερώσει εδώ και πολλά χρόνια στην φροντίδα και την θεραπεία των αδέσποτων και δύστυχων ζώων. Μια μεγάλη αγκαλιά και μια τεράστια θεραπευτική αύρα για όλα τα ζωντανά ήταν η φίλη μας. Μοιραζόταν το σπίτι της με 2 σκυλιά και 50 γάτες, που είχαν ταυτόχρονα σπιτική αγκαλιά κι ελευθερία, μπόλικο φαγητό και περίθαλψη, ζέστη και χάδια.

Ηταν μέλος του σωματείου μας από το 2014 με το σπίτι της ανοικτό σε κάθε δύσκολο περιστατικό περίθαλψης και φιλοξενίας. Καλό ταξίδι φίλη μας σε ένα κόσμο χωρίς στενοχώριες και βάσανα, όπως αυτά που είχες σ΄αυτόν. Ευχόμαστε όλα τα αγαπημένα σου ζώα που έχουν φύγει να παίζουν τώρα μαζί σου κι εσύ να χαίρεσαι που τα ξαναβρίσκεις…

Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε γι αυτά που άφησες εδώ και που ήδη νοιώθουν την έλλειψή σου. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει κι ο κόσμος με υιοθεσίες και φιλοξενίες για ν΄αποκτήσουν και πάλι ένα ζεστό σπιτικό.

https://www.facebook.com/PhilozoikeDraseEthelontonPalaiouPhalerou/photos/a.2286680764788373/2286680841455032/?type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Παλαιό Φάληρο: Θλίψη για τον θάνατο της Ρούλας Γεωργιάδου που σκοτώθηκε σε ατύχημα

  • 08/09/2019 at 8:54 μμ
    Permalink

    Κρίμα κρίμα εάν ήταν κάποιος επώνυμος άντε να μην πω τώρα την κακία μου

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.