Όταν διαλύεις μια πανάκριβη συλλεκτική Mustang, για να κλέψεις PlayStation! (VIDEO)
Κινηματογραφική εισβολή με κλεμμένη μια συλλεκτική Mustang, σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα της Media Markt (Πέτρου Ράλλη και Κηφισού). Άγνωστοι «μπούκαραν» στο κατάστημα, σπάζοντας την τζαμαρία και στη συνέχεια αφαίρεσαν διάφορα ηλεκτρονικά είδη. Οι δράστες διέφυγαν αφήνοντας πίσω τη Mustang.

H κλοπή του αυτοκινήτου έγινε, πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στην περιοχή της Νίκαιας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες είναι Ρομά.

«Ξύπνησα και δεν είδα τη Mustang»
Ο ιδιοκτήτης της Mustang την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες της κλοπής στου Ρέντη για να εισβάλλουν στο κατάστημα δεν θα μπορούσε παρά να είναι σοκαρισμένος. Και δεν το έκρυψε μιλώντας στο newsit.gr.

Όπως αποκάλυψε, το αυτοκίνητο κλάπηκε το βράδυ της Τρίτης αλλά εκείνος το κατάλαβε το πρωί όταν ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του. «Το βράδυ επέστρεψα στο σπίτι περίπου στις 23:30. Έλεγξα ότι το αυτοκίνητο ήταν στη θέση του. Το πρωί που ξεκίνησα να πάω στη δουλειά μου γύρω στις 6:45, είδα ότι έλειπε» δήλωσε.

Οι εικόνες από τις ζημιές που έχει υποστεί η Mustang από την πρόσκρουση, σοκάρουν. Η ζημιά είναι πολλές χιλιάδες ευρώ. «Περιμένω τώρα την εκτίμηση της ασφαλιστικής για να δούμε τι μπορεί να καλυφθεί» είπε
Υπολογίζει ότι η ζημιά στο αυτοκίνητο, το οποίο έφτιαξε με προσωπικό κόπο και έξοδα πληρώνοντας περίπου 45.000 ευρώ, είναι μεγαλύτερη των 4.000 ευρώ.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.