Κυκλοφορικό έμφραγμα στο Παλαιό Φάληρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Χθες μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος κο Ν. Γιάκοβλεφ (συγχαρητήρια για την ανάληψη καθηκόντων, καλή επιτυχία στο έργο σου και μπράβο που Κυριακή απόγευμα ήσουν εκεί!!!) ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες του κυκλοφοριακού αλαλούμ απο το Δημοτικό γήπεδο “Σωτήρης Αγγελόπουλος” μέχρι τις εισόδους της Μαρίνας Φλοίσβου, που ταλαιπώρησε μεγάλο αριθμό δημοτών – πολιτών αλλά και επισκεπτών ειτε να προσέλθουν στο Πολιτιστικό & Α.Κ ειτε στο πάρκο του Αγ. Γεωργίου -Τροκαντερό, στο πάρκο του Φλοισβου ειτε στο θερινό κινηματογράφο.

Το μποτιλιάρισμα είναι πλέον μια καθημερινή πραγματικότητα τα απογεύματα λόγω της διέλευσης και στάθμευσης μεγάλου αριθμού ΙΧ αυτοκινήτων αλλα και Τουριστικών λεωφορείων.

Το πρόβλημα δε γιγαντώνεται εκτός απο τη Πέμπτη το απόγευμα λόγω της Βιολογικής λαϊκής αγοράς βιοκαλλιεργητών Αττικής στο πεζοδρόμιο εξω απο Ρέστειο εως το κλειστό Γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” και τα Σαββατοκύριακα σχεδόν ολη τη μερα!!!

Στα πλαίσια του ενεργού πολίτη και δημότη θα ηθελα να καταθέσω τις παρακάτω προτάσεις προς το Δήμαρχο κο Γ. Φωστηρόπουλο και τους αρμόδιους :

α) Να ενημερωθεί η εταιρεία που εκτελεί τις ημερήσιες κρουαζιέρες οτι
τα τουριστικά λεωφορεία θα σταθμεύουν υποχρεωτικά απέναντι απο το πάρκο Αγ. Γεωργίου- Τροκαντερό στο τεράστιο χώρο εξω απο το γήπεδο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ.

β) Η λαϊκή αγορά να μεταφερθεί στον απέναντι ,τεράστιο κενό χώρο, απο το κλειστό Γυμναστήριο “Σοφία Μπεφον”.

γ) ΑΜΕΣΑ να γίνουν διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών!!!

δ) Να τοποθετηθουν πινακίδες στις εισοδους απο Αγ Σκέπη και Μαρινας Φλοίσβου που να ενημερώνουν για το τεράστιο ΔΩΡΕΑΝ χώρο στάθμευσης.

ε) Να γίνει κυκλοφοριακή μελέτη.

Όλοι Μαζί Μπορούμε!!!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ το ΜΠΟΤΙΛΙΆΡΙΣΜΑ απο το Δημοτικό γήπεδο "Σωτήρης Αγγελόπουλος" μέχρι τις είσοδους της Μαρίνας…

Gepostet von Συμεών Χατίνογλου am Montag, 9. September 2019

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.