Κορυφαία επιλογή και για τένις το Γκολφ Γλυφάδας




Νους υγιής εν σώματι υγιεί και το τένις είναι από τους καλύτερους τρόπους άθλησης για όλες τις ηλικίες. Άνδρες και γυναίκες γυμνάζονται, ψυχαγωγούνται και διατηρούν παρέες εσαεί, μέσα από το ευγενές αυτό σπορ. Η Γλυφάδα με τις πράσινες εκτάσεις και τους ευρωπαϊκών προδιαγραφών υπαίθριους χώρους αποτελεί κορυφαία επιλογή για τενίστες.
Στο Γκολφ, με πολύ μεράκι ανακαινίζονται πλήρως τα γήπεδα αντισφαίρισης, καθώς και ο περιβάλλων χώρος, ώστε να μπορούν μικροί και μεγάλοι να ασχολούνται και με το τένις, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, μαζί με τον Πρόεδρο του Γκολφ Στέλιο Κουρουπάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο, καλούν τους πολίτες να ενταχθούν στην όμορφη παρέα που ασχολείται με το άθλημα. «Συνεχίζουμε καθημερινά να αναβαθμίζουμε, με τρόπο ασφαλή και ποιοτικό, όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές της πόλης μας», τονίζει ο Δήμαρχος, ενώ ο Πρόεδρος του Γκολφ σημειώνει ότι «προοπτική μας είναι να διοργανώνουμε και επαγγελματικούς αγώνες τένις στις εγκαταστάσεις μας και να καλούμε γνωστούς τενίστες, για την ευρύτερη διάδοση του αθλήματος».
Πληροφορίες και λεπτομέρειες στη Γραμματεία του Γκολφ Γλυφάδας, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο τηλ. 210 8946820.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.