Καβγάς σε λαϊκή: «Πήρα το αυτί μου στον κουβά»
Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο το θύμα της απίστευτης επίθεσης σε λαϊκή αγορά της Αγίας Παρασκευής, όπου ένας παραγωγός διπλανού πάγκου, φέρεται να τον δάγκωσε και να του έκοψε το αυτί.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, ο Νίκος Αστροπαλίτης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε αλλά και την ταλαιπωρία που περνά τώρα, καθώς δεν πέτυχε η  συγκόλληση του αυτιού του.

«Πήρα το αυτί μου στον κουβά»

Έχοντας τις γάζες στο δεξί κομμένο αυτί, δυσκολεύεται να πιστέψει αυτό που έζησε στις 10 Σεπτεμβρίου στη λαϊκή αγορά.

«Την ώρα που δίνω ρέστα, νιώθω ένα σπρώξιμο. Με πετάνε κάτω, πέφτω ανάσκελα και πέφτουν από πάνω μου. Μου πιάνει τα χέρια ο γιος και ο πατέρας μου γυρνάει το κεφάλι και με δαγκώνει και αρχίζει να μου τραβάει το αυτί. Γεμίσαμε αίματα. Μου το έκοψε τελείως. Ο γιος του ήρθε από πάνω μου και μου έριχνε γροθιές στο πρόσωπο» περιγράφει ο Νίκος Αστροπαλίτης.

Το αυτί μου είχε μείνει στον δρόμο. Το ψάχναμε. Πέρασα πολύ άσχημα. Πήρα το αυτί μου στον κουβά και ήρθα στο ΚΑΤ

Δεν πέτυχε η συγκόλληση του αυτιού

Το θύμα της επίθεσης πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ στις 16 Σεπτεμβρίου. Από εκείνη τη μέρα όμως μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο, καθώς η συγκόλληση του αυτιού δεν πέτυχε και έχει πάθει μόλυνση.

Ο Νίκος Αστροπαλίτης έχει υποβάλει μήνυση στον άνθρωπο που του έκοψε το αυτί και θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

«Του επιτέθηκα γιατί έβρισε την αδερφή μου» είχε ισχυριστεί προ ημερών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου ο φερόμενος ως δράστης, με το θύμα να επιμένει πως αυτό δε συνέβη ποτέ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.