Δήμος Γλυφάδας: Πήρε ένα εκατομμύριο από ευρωπαϊκά προγράμματα για την καθαριότητα




Ποτέ πια “βουνά” με κλαδιά στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Γλυφάδας, χάρη στο νέο σύγχρονο εξοπλισμό που απόκτησε ο δήμος και ήδη χρησιμοποιείται στην πόλη.

Όσο γρήγορα κι αν τα μαζεύουμε τα κλαδιά, πάντα στοιβάζονται όταν μια κατοικία κάνει συντήρηση κήπου ή κλαδέματα κι έτσι και οι κοινόχρηστοι χώροι φθείρονται κι ο κίνδυνος ατυχήματος παραμονεύει.

Όχι πια! Πλέον, η απάντηση δίνεται αποτελεσματικά.

“Με ευρωπαϊκά κονδύλια που εξασφαλίσαμε, προμηθευτήκαμε ειδικούς πράσινους κάδους και ειδικό όχημα για την μετακίνησή τους, για την καλύτερη και πιο λειτουργική διαχείριση αυτού του καίριου ζητήματος για την ομαλή λειτουργία της πόλης μας” αναφέρει χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου

“Αποτέλεσμα; Πλέον δεν θα δημιουργούνται στοίβες με κλαδιά στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, αλλά θα μπαίνουν στον κάδο και θα τον απομακρύνει η υπηρεσία καθαριότητας, με τελικό προορισμό την ανακύκλωση των κλαδιών.
Έτσι, και τα πεζοδρόμια δεν θα έχουν ζημιές και τα μηχανήματα της καθαριότητας θα αξιοποιούνται σε άλλες εργασίες και πάνω από όλα θα λειτουργεί καλύτερα κάθε γειτονιά.

Αυτό θα το πετύχουμε όμως μόνο με τη συνεργασία όλων:
Όποιος επιθυμεί να συλλέξει ο Δήμος μεγάλα κλαδιά, να καλεί στο 15464 ή να υποβάλει το αίτημα στο Fix My City, για να έρθει ο κάδος.
Μόνο όλοι μαζί θα πετύχουμε πρότυπες λειτουργίες στην καθαριότητα της Γλυφάδας μας.

Σημείωση: Τους κάδους τους προμηθευτήκαμε με ευρωπαϊκά χρήματα, όπως και άλλο εξοπλισμό στον τομέα της καθαριότητας, με συνολικό ύψος της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης περίπου 1.000.000 ευρώ”.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δήμος Γλυφάδας: Πήρε ένα εκατομμύριο από ευρωπαϊκά προγράμματα για την καθαριότητα

  • 18/09/2019 at 3:52 μμ
    Permalink

    Πολύ σωστό το μέτρο ,αλλά το πενταψήφιο τηλέφωνο που έχει ένα κόστος σοβαρό ,αλλά και η ηλεκτρονική διεύθυνση δεν είναι η λύση για τον πολίτη και δεν νομίζω να έχει επιτυχία.Οι λόγοι ευνόητοι.Μηπως θα πρέπει να πιστοποιηθούν οι κηπουροί που δρουν ανεξέλεγκτα και να είναι υπεύθυνοι για τον κάδο?

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.