Δείτε πως ο αστυνομικός σκύλος, ανακάλυψε 15,5 κιλά χασίς (VIDEO)




Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν χθες (31-08-2019) το μεσημέρι στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας, έναν 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, χθες το μεσημέρι στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας, εντόπισαν ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 22χρονο και το ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε επισταμένη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Avra», βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μεταξύ των πίσω καθισμάτων και του χώρου των αποσκευών του αυτοκινήτου, (14) δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (15) κιλών και (500) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=nkbP-D3lcAA

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.